Şimdi Ara

DİRECTX 9 DA NE OLUYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR bazı oyunların çalışması için direcX 9 destekli ekran kartı olması lazım diyor. bu ne oluyor bunu bilgisayara kurma şansımız var mı bir de bunun format ile atılması lazım deniyor format atımı nasıl yapılıyor bir yardım?

• Yani şu demek oluyorki Nvidia tarafında en az GeForce FX 5200 bir ekran kartı olması lazım.Bu ve bundan sonraki bütün kartlarda DirectX 9 desteği var.Ama format olayını anlamadım.Format atmak lazım diye birşey duymadım hiç.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 14 Mayıs 2021; 13:22:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Yani şu demek oluyorki Nvidia tarafında en az GeForce FX 5200 bir ekran kartı olması lazım.Bu ve bundan sonraki bütün kartlarda DirectX 9 desteği var.Ama format olayını anlamadım.Format atmak lazım diye birşey duymadım hiç.

call of duty oyununu yükledim ama açılmamıştı bir arkadaş bu programı atmam gerektiğini söyledi de
    peki nasıl bilgisayara yükleyeceğiz? biliyor musunuz?
  • Çok büyük bir ihtimal yüklediğin cd nin içinde vardır.Zaten sende DirectX 9 yoksa oyunu yükledikten sonra onuda yüklemesi lazımdı.Ama oyunun açılmamasının nedeni ekran kartında olabilir.Şöyle yap başlata bas sonra çalıştıra bas açılan pencereye dxdiag yaz bir soru sorarsa evet de açılan yeni pencerede en altta DirectX inin hangi versiyon olduğu yazar.Eğer 9.0c yazıyorsa oyunun çalışmama sebebi DirectX değildir.

• versiyon olarak direcx 9.0 yazıyor çok sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Çok büyük bir ihtimal yüklediğin cd nin içinde vardır.Zaten sende DirectX 9 yoksa oyunu yükledikten sonra onuda yüklemesi lazımdı.Ama oyunun açılmamasının nedeni ekran kartında olabilir.Şöyle yap başlata bas sonra çalıştıra bas açılan pencereye dxdiag yaz bir soru sorarsa evet de açılan yeni pencerede en altta DirectX inin hangi versiyon olduğu yazar.Eğer 9.0c yazıyorsa oyunun çalışmama sebebi DirectX değildir.

• senin ekran kartının markası neki
  • redaon 9250
  • Directx 10 ne zaman çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

redaon 9250

RADEON 9250 DE DX 9 YOK DİYE BİLİYORUM...
  • quote:

Directx 10 ne zaman çıkıyor
  • dediklerinizden bişi anlamayan arkadaşlar vardır
    mesela yeni pc alanlar

Allahtan 7 yıldır PC Kullanıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: iCoMeBaCkForYou

quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

redaon 9250

RADEON 9250 DE DX 9 YOK DİYE BİLİYORUM...

System Information
    ------------------
    Time of this report: 4/24/2006, 13:06:02
    Machine name: USER
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) (2600.xpclient.010817-1148)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: ECS
    System Model: P4M800-M7
    BIOS: P4M800-M7 Ver 1.0c 09/13/2005
    Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
    Memory: 512MB RAM
    Page File: 233MB used, 1016MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.0001.0904 32

bunda var görülmüyor mu? ben mi yanlış anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.