arkadaşlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. savaşa girince karakter seçme ekranından sonra şu hatayı veriyor: ''An unknown directx error has occurred. pls make sure your video card support shader model 2.0 and that it is using drivers from the manufacture.'' directx i kaldırıp tekrar yükledim. işe yaramayınca güncelenmesini yaptım tekrar aynı hatayı almaya devam ettim. bilgisayarın işletim sistemi win7 ultimate
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ekran kartın shader 2.0ı kaldırmadığı için oynayamazsın.
fakat daha önce böyle bir sorun olmadı. 2 aydır oynuyorum ilk kez bu sorunu verdi. daha öncede aynı ekran kartını kullanıyordum
Bilmiyorum o zaman
oyuna repair yaptım, dediğim diğer herşeyide denedim fakat birtürlü düzelmedi. hemen konu açmakta istemedim gereksiz yere olmasın diye ama bir çözüm yolu varsa eğer yardımlarınızı bekliyorum
güncellemeden sonra olduysa unut sen o ekran kartı ile oynamayı
oyunun grafik motoru yenilenmekte ve artık sm 2.0 istiyor olabilir bunun tek çözümü yeni bir ekran kartıl almak
quote:
Orijinalden alıntı: brucesalih
hadi yaa o kadar ciddi mi
Ekran kartının modeline göre en son çıkan driverini indirip dene birde.
güncellemeden hemen sonra olmadı. bugün nüksetti bu sorun. ekran kartı 512 MB bence bu oyun için yeterli diye düşünüyorum ama :S sanırım format atıp deneyecem yapcak başka birşey kalmadı
cevaplarınız için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme