Arkadaşlar yeğenime sims2 yükledim yüklerken bana directx9.0c yükleyimmi diye soruyor ve bende yükle dedim.Programı yüklemem rağmen program açılacağı sırada anladığım kadarıyla ekran kartın directx9.0c yi desteklemiyor yazısı çıkıyor. Ekran kartımın sürücüsü SIS 650_651 .Bunu güncellememmi gerekir. Eğer güncelleyeceksem nerden bulacağım yardımcı olurmusunuz Son olarak Bilgisayarımda kullandığım programların versiyonlarını döküm şeklinde görebileceğim bir program varmı Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim
program sürümlerini programları açınca help(yardım) menüsünden about(hakkında) yazısına tıklayarak öğrenebilirsin tüm programların sürümlerini gösteren program sanırım system mechanic 4.0 pro da ek özellik olarak geliyor www.softwarepatch.com/utilities/sis650.html www.video-drivers.com/drivers/60/60732.htm bu sitelerde gerekli güncellemeler var ama 18.1 mb bağntın iyise indirirsin sims2 ne zaman çıktıda directx 9.0 c yi koymuşlar bea
+
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme