Şimdi Ara

Direcxt 10 Destekliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya Arkadaşlar!

Bu ekran kartı direcxt 10 destekliyor mu?

• dx9 ekran kartıdır ama sıkıntı yapma dx10 oyunu çıksada bu ekran kartıyla oynayabilirsin.
  • Şakacııııııııııııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

dx9 ekran kartıdır ama sıkıntı yapma dx10 oyunu çıksada bu ekran kartıyla oynayabilirsin.

nasıl ya dx10 oynu cıksa bu kartla oynayabilirsin? dx9 da oynayabilirsin anca o kart dx10 desteklemiyor arkadasım
    not:desteklemiyor diye gidip dx10 destekli kart alma en az 2 3 ay beklemelisin zaten elindeki kart seni idare eder o zamana kadar
  • nasıl dx 8.1 kartlarda nasıl carbon oynuyorsan bunlada dx10 oyunu dx10 efektleri kapalı halde oynarsın.
  • X1600 DX9 kartıdır ve dx10 değildir...
  • DX9 kartlar DX10 oyunları açmaz diye bir kural yok arkadaşlar, sadece DX10 komutlarından faydalanamaz DX9 kartlar, buda daha az görsel efekt demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekçi olalım oyun oynarsın ama ne kadar performans gösterir ayrıca grafiklerden ne ölçüde ödün verirsin orasını bilemem,lost planet'te 8800GTX gibi kartlar 12 fps'ye kadar gerilerken X1600 nasıl bir performans verir kesinleştirmek zor.
  • xbox tan bozma dx10 oyunu için tartışmaya girmeye değmez. biz demiyoruz max detay oynarsın diye ama tatmin edici bir sonuç alır.
  • 1600pro alırsan dx9 oyunlarda bile adam gibi performans alamazsın, dx10'u zaten unut.
    bence biraz daha paraya kıyıp en azından 7600 ya da 8600 serisinden bir kart almaya bak
  • dx10 ile uzaktan yakından alakası yoktur.
  • Ya ben şimdi halo 2 oynayamaz mıyım?
  • oynarsın ama ona oynamak denırse tabi
  • Halo2 yi oynarsın tabi. O oyun fazla sistem istemez eski Xbox'ın oyunu. En iyi ayarda oynarsın hatta. Bu arada bu başlığın bir şaka olabileceği gibi hisler geçmiyor değil içimden ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 29 Mayıs 2007; 9:40:19 >
  • Şaka değil sadece bu ekran kartıyla dirext 10 destekliyor mu?

Bu soru benim kafama takılmıştı.Onun için ben de donanım haber.com'a başvurmak istedim.

Bilgiler için teşekkür ederim.
  • NVİDİA G86 EKRAN KARTINI NET FİYATI NE KADAR?

• benim ekran kartı nividia g-force 6600 le var pentium m 3,1 acaba dx10 a en ucuz nasıl gecerım ekran kartı degişsem yetermi ve hangi ekran kartı
  • MSI V076-Z06-020 512MB ATI RX1950PRO VT2D512E PCI-EX.TV/DVI

Bunu Kullana Bilirsin.
  • Soyledigin kart eski artik yakinda oyunlari acmamaya baslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.