Şimdi Ara

Direk Uyduya Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çok sevgili bilgisayar üstatları,

Uzun zamandır aklımda olan bir soru hakkında sizden bilgi almak ve bilgilerinizi baylaşmanızı beklemekteyim.
    Aklımdaki soru bilgisayar üzerinden direk olarak gökyüzünde aktif olarak bulunan uydulara bağlanmak mümkünmüdür? tıpkı flimlerdeki gibi takiplerde veya başka işlerde uydulara bağlanıyorlar bu tarz olaylar mümkünmüdür işleyiş sistemi nasıldır ?

Programlar nelerdir ?
    Ne gibi ek ürünler gerekmektedir ?
    yeterince uydu alıcım ve 1 adet vericem var küçük çaplı birşey dekoder cihazım pc bağlantı kabloları tv kartı digital fakat tam olarak işleyiş mantığını bilmediğim için kullanamıyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

• Tabiki mümkün ama bireysel kullanıcı olarak sana bayağı pahalıya patlar bu iş.Legal yoldan zaten superonline'ın bu hizmeti var diye biliyorum ama yapacakların kısıtlıdır.Birde Tübitak'ın işletim sistemi ile (pardus tu sanırım) bu işe kalkışabilirsin ama bildiğim kadarı ile bu illegal oluyor çünkü abonelik olmadan bu sisteme girersen hacker muamelesi görüyorsun.Anladığım kadarı ile bu konulara benden daha yabancısın sana tavsiyem bu işi kafandan sil çünkü olduki bağlandın diyelim piyasadaki hiçbir antivirüs programı seni oralarda dolaşan hacker lardan kurtaramaz
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Az önce internet bağlantı ücretlerini araştırırken karşıma bu link çıktıhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Uydu_internetiburdan sistemi az çok analiz edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 6 Kasım 2010; 11:11:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.