Şimdi Ara

Direksiyon Dersinde Tartışma(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1haftadır direksiyon kursu alıyorum. Hoca genç biri. Bugün gittim ve görevli kişi beni 1buçuk saat bekletti. Ben de bu kadar zamandır bekliyorum diyince atarlandi bağırdı falan bende bağırmaniza gerek yok falan dedim neyse konuyu uzatmayayım laf dalaşına girdik kavga çıktı çıkacak gibi oldu.

Şimdi yarın ders var benim eksiklerim var ve cumartesi sınava gireceğim.

Size sorum ben adamla o kadar tartıştıktan sonra gidip adamdan direksiyon dersi almayı yediremiyorum.

Sizce ne yapayim gitmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Direksiyon Dersinde Tartışma(Yardım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Direksiyon Dersinde Tartışma(Yardım)

Çıkıyordu mevzu az kalsın

• Hiç öyle düşünme. Hatta inadına rahat bırakma. Sonuna kadar al hakkını

• Tam saatinde orda ol parasıyla gidiyorsun sonuçta hakkın.
  • Git geçirmezse parasıyla değil mi lan de , sonra başka kursa git.

• Sürücü kursuna gittiğinde söle elemanınız hem geç geliyor hemde hakaret ediyor de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kursun başka hocası yok mu
  • Cumartesi benim de direksiyon sınavı var.O da ilk gün ilk kişiyim.Alfabetik sıradan dolayı hayat boyu numunelik gibi en öndeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui-Generis52

Arkadaşlar 1haftadır direksiyon kursu alıyorum. Hoca genç biri. Bugün gittim ve görevli kişi beni 1buçuk saat bekletti. Ben de bu kadar zamandır bekliyorum diyince atarlandi bağırdı falan bende bağırmaniza gerek yok falan dedim neyse konuyu uzatmayayım laf dalaşına girdik kavga çıktı çıkacak gibi oldu.

Size sorum ben adamla o kadar tartıştıktan sonra gidip adamdan direksiyon dersi almayı yediremiyorum.

eğer benim gibi bu tarz durumlarda sonuna kadar hakkını arayan biriysen yapacaklarını sana anlatabilirim

• quote:

Arkadaşlar 1haftadır direksiyon kursu alıyorum. Hoca genç biri. Bugün gittim ve görevli kişi beni 1buçuk saat bekletti. Ben de bu kadar zamandır bekliyorum diyince atarlandi bağırdı falan bende bağırmaniza gerek yok falan dedim neyse konuyu uzatmayayım laf dalaşına girdik kavga çıktı çıkacak gibi oldu.

dersini al sonra şikayet et
  • Cevaplar için teşekkürler. Rahatladım sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Cumartesi benim de direksiyon sınavı var.O da ilk gün ilk kişiyim.Alfabetik sıradan dolayı hayat boyu numunelik gibi en öndeyim.

alfabetik sıraysa iyiymiş ben gidip beklerim diyordum ilk ben olcam galiba. ama saat 8de olması çok kötü ben zaten 4-5 gibi yatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

eğer benim gibi bu tarz durumlarda sonuna kadar hakkını arayan biriysen yapacaklarını sana anlatabilirim

Ararım tabi hakkimi ne yapmam lazım?

• quote:

quote:

quote:

öncelikle kursa gidip hocayı şikayet edeceksin , b uhoca ile ders almak istemiyorum ayrıca sınava kadar eksikliklerimi gidermem için en az net 2 saat ders almak istiyorum diyeceksin . onlar hocayı değiştirmeyi kabul ederler ama dersi kabul etmezler burda da tüketici hakalrı devreye giriyor. kaymakalıga gidiyorsun orada tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulunuyor . hocanın sana bagırdıgını 1,5-2 saat beklettiğini sonrada doğru düzgün egitim vermediğini yazıyorsun . hatta direksiyon eğitimi veren eğitmenin eğitim verebilecek seviyede olamdıgı bir çok kuraldan haberi bile olmadıgını yazıyorsun (kaldı ki tüm kuralları bilen her 100 hocada anca 6-7 tanedir, misal ben 4 hoca ile sürdüm araba sürmeyi bildiğim halde 4'üde yol ver işaretinin ne anlama geldiğini dahi bilmiyordu düşün artık hani şu ters içi boş üçgen var ya işte onun ne oldugunu bile bilmiyorlardı ) . hocanın ismini , kursun ismini yazıyorsun paranı talep ediyorsun .... yada kursu tehdit et sizi şikayet ederim diyerek....

• Arkadaşım başımdan geçen bir olayı sana anlatayım sen ders çıkar.Ben üniversietdeyken hocamla kavga etmiştim çizim kağıdını masasına fırlatıp dersten çıkmıştım ama bir daha o adamın derslerine girmesem devamsılzlıktan kalacaktım.Daha sonra adamın bir hafta sonraki dersine hiçbir şey olmamış gibi gittim.Derse girdim inan hoca da hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve dersten de kalmamıştım.Ama gurur yapıp derslerine girmesem devamsızlıktan kalacaktım.O zaten bir eğitmen ve sana ders vermek zorunda sonuçta sende bir ücret ödüyorsun oraya sanırım.Bence derslerine gir eğer sınavdan kalırsan daha sonra çok pişman olursun benden sana bir tavsiye
  • pazar günü direksiyon sınavım var araba sürmeyi iyi biliyorum kendime güveniyorum derse falan gerek varmı sizce ?
  • Oraya para vererek sürücü kursu egıtımıne gıdıyorsun hocanın geldıgı saatıde bırlıkte uygun zamana gore belırlıyosunuz sonuçta kımseyı bekletmeye hakkı yok ustelık atar yapmaya ben surucu hocamı dovecektım herıf sapıktı ben gıttıgımde arabayı getırmıyo kadınlarla gezmeye devam edıyodu bana arabayı geç verıp erken alıyo benden sonrakı kadına verıyordu hemen sen bılıyosun felan ayağına ........u bılsem neden geleyim en sonunda dayanamadım arabaya bındım dedım bak böyle böyle yapıyosun kac seferdir sesımı çıkarmadım aynı seyı bırdaha yapma senın....... m 1 haftadır aynı seyı yapıyosun dedım zaten yaslı felan bısıydı ustune gıtmedım o yuzden uyuz oluyorum aklıma geldıkce gıt soyle kurs muduru kımse
  • la olum direksiyon işte al çevir sür bunun dersimi olurmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle kursa gidip hocayı şikayet edeceksin , b uhoca ile ders almak istemiyorum ayrıca sınava kadar eksikliklerimi gidermem için en az net 2 saat ders almak istiyorum diyeceksin . onlar hocayı değiştirmeyi kabul ederler ama dersi kabul etmezler burda da tüketici hakalrı devreye giriyor. kaymakalıga gidiyorsun orada tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulunuyor . hocanın sana bagırdıgını 1,5-2 saat beklettiğini sonrada doğru düzgün egitim vermediğini yazıyorsun . hatta direksiyon eğitimi veren eğitmenin eğitim verebilecek seviyede olamdıgı bir çok kuraldan haberi bile olmadıgını yazıyorsun (kaldı ki tüm kuralları bilen her 100 hocada anca 6-7 tanedir, misal ben 4 hoca ile sürdüm araba sürmeyi bildiğim halde 4'üde yol ver işaretinin ne anlama geldiğini dahi bilmiyordu düşün artık hani şu ters içi boş üçgen var ya işte onun ne oldugunu bile bilmiyorlardı ) . hocanın ismini , kursun ismini yazıyorsun paranı talep ediyorsun .... yada kursu tehdit et sizi şikayet ederim diyerek....

Hocam bugün gittim zaten kursa anlattim durumu sekreter kadın tanıdıktı o da mahcup oldu ve saatimi değiştirdi beni en başa aldı.

Hoca için şikayette bulunmadim sizce cuma dersler bitince gitsem çok mu geç olur? Belki yarın bir ters laf der veya tavır yaparsa hemen yarın şikayet ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.