Şimdi Ara

direksiyon setinde gaza basınca araba sağa çekiyor.[sorun tekrar ortaya çıktı!]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denetim masasından girince ayarlamaya giriyorum dediklerini yapıyorum düzelmiyor. driver kurdum aynı sorun devam ediyor, yardım edebilir misiniz?

edit:ilk kendi driver'ını sonra snopy'nin bir direksiyon setinin riverını yükledim her şey düzeldi.

edit: sorun tekrar çıktı.

gaza bastığımda direksiyon dönüyor, sorunum bu. ss
     direksiyon setinde gaza basınca araba sağa çekiyor.[sorun tekrar ortaya çıktı!]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 6 Ağustos 2012; 23:40:57 >

• Espiri yapıp arabanın rot ayarı kaçmış olabilir diyeceğim lakin simulasyon oyunlarında direksiyon-pedal ikilisi için 'gauge' adı altında veya 'sensivity, balance' adı altında oyun içi ayarlar oluyor. Şunu kontrol et, denetim masasında seti test ederken gaza basınca sağ axisin ışığı yanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Espiri yapıp arabanın rot ayarı kaçmış olabilir diyeceğim lakin simulasyon oyunlarında direksiyon-pedal ikilisi için 'gauge' adı altında veya 'sensivity, balance' adı altında oyun içi ayarlar oluyor. Şunu kontrol et, denetim masasında seti test ederken gaza basınca sağ axisin ışığı yanıyor mu?

bende ki görüntü bu hocam. aylardır keyfiyle simulatör oyun oynayamadım. nasıl düzelteceğim hakkında fikrim yok. açıkça söyleyim dediklerinizden bir şey anlamadım o yüzden ss atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 3 Ağustos 2012; 22:05:14 >

• gir direksiyonun driver'ına ordan ayarla bende de oluyordu aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

gir direksiyonun driver'ına ordan ayarla bende de oluyordu aynısı

+1
  • sorun tekrar ortaya çıktı, sebebini buldum bir oyun yüzünden böyle oluyor, o oyuna girince hep böyle oldu.

yardım edebilecek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.