Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 Ekim ehliyet yazılı sınavından geçtim.Dün açıklanmasına rağmen kurs yeri aradı ve bugün direksiyon sınav ücretinin akşama son olduğunu ve 100 lira istediğini söyledi.Araştırdığım kadarıyla direksiyon sınavı 60 lira ve bankaya yatırıyoruz ve sınav açıklandıktan 1 gün sonra istemezler diye düşünüyorum.Bunun aslı astarı nedir yardım eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: texasamet

Arkadaşlar 10 Ekim ehliyet yazılı sınavından geçtim.Dün açıklanmasına rağmen kurs yeri aradı ve bugün direksiyon sınav ücretinin akşama son olduğunu ve 100 lira istediğini söyledi.Araştırdığım kadarıyla direksiyon sınavı 60 lira ve bankaya yatırıyoruz ve sınav açıklandıktan 1 gün sonra istemezler diye düşünüyorum.Bunun aslı astarı nedir yardım eder misiniz?

Bana mesaj attilar 26 sina kadar 85 tl yatiriniz diye her kurs kafasina gore hareket ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Orijinalden alıntı: texasamet

Arkadaşlar 10 Ekim ehliyet yazılı sınavından geçtim.Dün açıklanmasına rağmen kurs yeri aradı ve bugün direksiyon sınav ücretinin akşama son olduğunu ve 100 lira istediğini söyledi.Araştırdığım kadarıyla direksiyon sınavı 60 lira ve bankaya yatırıyoruz ve sınav açıklandıktan 1 gün sonra istemezler diye düşünüyorum.Bunun aslı astarı nedir yardım eder misiniz?

Bana mesaj attilar 26 sina kadar 85 tl yatiriniz diye her kurs kafasina gore hareket ediyor

demek ki cukka dedikleri olayı yapıyolar bankaya yatırmak en iyisi

• Hocam sınav ücreti 60 lira benim kurs soyguncu çıkmadı 60 lira istediler benden. Direksiyon sınavı harcı ilçe milli eğitimin banka hesabına yatırıldığı için bunu kurs kendisi hallediyor ve 60 lira olan ücreti 100 liraya kadar çıkartıp kalan parayı da cebe indiriyor ahlaksız herifler. Böyle üçkağıtçı adamlara paranızı kaptırmayın sınav ücretinin 60 lira olduğu konusunda diretin gerekirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Hocam sınav ücreti 60 lira benim kurs soyguncu çıkmadı 60 lira istediler benden. Direksiyon sınavı harcı ilçe milli eğitimin banka hesabına yatırıldığı için bunu kurs kendisi hallediyor ve 60 lira olan ücreti 100 liraya kadar çıkartıp kalan parayı da cebe indiriyor ahlaksız herifler. Böyle üçkağıtçı adamlara paranızı kaptırmayın sınav ücretinin 60 lira olduğu konusunda diretin gerekirse.

Hocam aynen dediğiniz gibi uckagitcilar bende pedere söyledim 60 tl normalde bana dediki biz kayıt yaptırırken 85 lira diye konuştuk diyor bende sen bilirsin dedim uyardim benden günah gitti 100 lira felan demişler yukarıda onlar iyice şaşırmış

• babanızı yollayın 60 lira olduğunu söylesin. Tartışmaya girmeyin geçirmez şerefsizler.
  • Devlet 60 TL alıyor, gerisi kursun istediği fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.