Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kurstan mesaj geldi, hem yazili sinavı geçtiğim hakkında hem de direksiyon sınav ücreti hakkında.. En geç bu gün 100 tl sınav ücretini onlara ödemem isteniyor. Bu üretin sınav tarihinden en geç altı gün önce ödenmesi gerektiğini okudum internette, bana dün mesaj geliyo, en geç bu gün isteniyo, ayrıca sınav ücretinin 60 tl olduğunu da öğrendim pek çok siteden.Yani fazla para istiyorlar, şimdi benim bu durumda itiraz etmek gibi bir hakkım var mı bu akşam üzerine kadar yapabileceğim bişiy var mı yoksa derslerde ve sınavda sıkıntı çıkartabilme ihtimallerine karşı paşa paşa bu 100 tl yi ödeyeyim mi? Acil cevap arkadaşlar ya lütfen dikkate alın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yumak16

Arkadaşlar dün kurstan mesaj geldi, hem yazili sinavı geçtiğim hakkında hem de direksiyon sınav ücreti hakkında.. En geç bu gün 100 tl sınav ücretini onlara ödemem isteniyor. Bu üretin sınav tarihinden en geç altı gün önce ödenmesi gerektiğini okudum internette, bana dün mesaj geliyo, en geç bu gün isteniyo, ayrıca sınav ücretinin 60 tl olduğunu da öğrendim pek çok siteden.Yani fazla para istiyorlar, şimdi benim bu durumda itiraz etmek gibi bir hakkım var mı bu akşam üzerine kadar yapabileceğim bişiy var mı yoksa derslerde ve sınavda sıkıntı çıkartabilme ihtimallerine karşı paşa paşa bu 100 tl yi ödeyeyim mi? Acil cevap arkadaşlar ya lütfen dikkate alın!

naptınız hocam bilgi verirmisiniz
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Ödedim mecburen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.