Şimdi Ara

Direksiyon sınavı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A2 alıcam 2 gün sonra sınav var kursa herhangi para ödemedim ben şimdi Vazgeçtim sınava girmiyorum dersem kurs benden para talep edebilir mi ?
    NOT : Sınav giriş belgemde 3 hakkım olduğu yazıyor ve benim daha ilk girişim kursu aradım sistem yok sen sınava gir ptesi bakarız diyor şaka gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fırsatı değerlendir sınava girmemezlik yapma. Bir daha sınav kim bilir ne kadar sonra yapılacak belli olmaz. Kaydını yapmışsa sınav ücreti ister tabi.
  • Ya hocam zaten 3 cü hakkımış daha önce 2 kere girmemişim nasıl oluyor anlamadım ne arkadaş çevrem ne ailem motor ehliyeti almamı istemiyor bir kaç akraba motor kazasında öldü diye benimde kafam çok karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ehliyeti alir ondan sonra düşünürdüm motor alıp almamayı son aşamaya gelmişsin en azindan sinav parasini öde ondan sonra ehliyetini çıkartıp çıkartmamak sana kalmış bekletebilirsin
  • direksiyon sınavları 3 ayda bir oluyor sınava gir al ehliyeti sonrada araba ehliyeti alırsın yazılıya girmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motosiklet kullanmayı biliyor musun? bilmiyorsan en azından sınavdan önce sürücü kursunun motoru ile biraz çalış yoksa kalırsın paran da boşa gider. Sen kursa kayıt olup para ödedin demek ki seni sınava çağırmışlar ne demek ailem çevrem istemiyor. Sen ehliyetini al en azından. Motosiklet kullanmak zorunluluğun yok ki, ilerde ehliyet ile uğraşmazsın işte daha ne.
  • Asıl şaka gibi olan, senin sorun hocam.

Ailenden motor kazasında ölenler var, ailen karşı çıkıyor gibi, sen kursa kayıt olmuşsun; sınava gireceksin.

bence girme sınava. kursun parasını da öde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.