Şimdi Ara

direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • direksiyon sınavı hakkımız 5 tane.eğer hepsinden de başarısız olursak ne olur. yazılı sınava bir daha mı gireceğiz.
    eğer direksiyon sınavına girmek istemesekte direksiyon sınav harcı yatırmak zorunlumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: flagellate

direksiyon sınavı hakkımız 5 tane.eğer hepsinden de başarısız olursak ne olur. yazılı sınava bir daha mı gireceğiz.
    eğer direksiyon sınavına girmek istemesekte direksiyon sınav harcı yatırmak zorunlumu.

5 sınavdan da geçemediğinizde dosyanız yanar ve en baştan başlamak zorunda kalırsınız.(kursa yeniden kaydınız gerekir)

Ehliyet için direksiyon sınavı şart.Bu sorunuzu pek anlayamadım.Neden girmek istemiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 direksiyon sınavından kaldım.üniversiteyi başka şehirde okuyorum.sadece direksiyon sınavı için gelip gitmek yorucu oluyor.ehliyeti sonra almayı düşünüyorum.
    2. girişimde aracı stop hiç stop ettirmedim.ufak tefek hatalar oldu.ama yinede kaldım.bende bir daha girmekten vazgeçtim.sonra bir daha girecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagellate

ilk 2 direksiyon sınavından kaldım.üniversiteyi başka şehirde okuyorum.sadece direksiyon sınavı için gelip gitmek yorucu oluyor.ehliyeti sonra almayı düşünüyorum.
    2. girişimde aracı stop hiç stop ettirmedim.ufak tefek hatalar oldu.ama yinede kaldım.bende bir daha girmekten vazgeçtim.sonra bir daha girecem.

Konu yukarda kalsın,bilen birisi yardım eder.Pek bilgim yok bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.