Şimdi Ara

direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni yönetmelikte olanların direksiyon sınavı 17 18 ağustos mu?

• öyle dediler bana da
  • hangi şehirdesiniz arkadaşlar.ben ankaradayım..18 ağustos a ertlendim..yeni sistem benimki..
  • g.antep bana da 17 si dediler
  • Eski yönetmelikler 27-28 Temmuz. Yeni yönetmelikler 17-18 Ağustos.
  • Yeni yönetmeliğim yarın sınava giriyorum (Antalya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Yeni yönetmeliğim yarın sınava giriyorum (Antalya)

yeni yönetmelikte ne yaptıracaklarını bizim kurs bile bilmiyor.sınav sonrası bilinenler dışında farklı bir şey yaptırdılarsa burada paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 20 Temmuz 2013; 22:09:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: espv

quote:

yeni yönetmelikte ne yaptıracaklarını bizim kurs bile bilmiyor.sınav sonrası bilinenler dışında farklı bir şey yaptırdılarsa burada paylaşır mısın?

Tabi yazarım yarın
  • murtix7 M kullanıcısına yanıt
    murtix7 kardeşim....dört gözle yazacaklarını bekliyorum cidden..lütfen ayrıntısıyla bize anlat ger geri park,rampa da kalkış..hatta rampanın dikliği...şimiden teşekkürler..
  • Son kez eskı yönetmelikle olcak -Antalya-
  • Girdim bitti. Ama bi kamyonun yüzünden kalabilirim birden ana yola daldı önüme hocayla aynanda frene bastık galiba. hoca ben basmasam çarpıyoduk dedi kalırsam ordan kalıcam. Sınav 15-20 dk kadar sürdü bi dönel kavşaktan döndük. Bir de geri geri dönme vardı köşeden. İki koni koymuşlar arasında durduk geri geri gidip. bunun dışında ilk başlangıç yeri hafif yokuştu başka da önemli bir şey yoktu sanırım.
  • Bende yeni yönetmelikle kayıt oldum beni kurs sahibi aradı 3,4 agustosa ertelendiğini söyledi.
  • quote:

Hangi kursa gidiyorsun öneriyor musun?
  • quote:

Girdim bitti. Ama bi kamyonun yüzünden kalabilirim birden ana yola daldı önüme hocayla aynanda frene bastık galiba. hoca ben basmasam çarpıyoduk dedi kalırsam ordan kalıcam. Sınav 15-20 dk kadar sürdü bi dönel kavşaktan döndük. Bir de geri geri dönme vardı köşeden. İki koni koymuşlar arasında durduk geri geri gidip. bunun dışında ilk başlangıç yeri hafif yokuştu başka da önemli bir şey yoktu sanırım.

senı ıyı zorlamışlar.. 2 araç arsına park ve yokuş ta dur kalk yenı sistemde olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

Girdim bitti. Ama bi kamyonun yüzünden kalabilirim birden ana yola daldı önüme hocayla aynanda frene bastık galiba. hoca ben basmasam çarpıyoduk dedi kalırsam ordan kalıcam. Sınav 15-20 dk kadar sürdü bi dönel kavşaktan döndük. Bir de geri geri dönme vardı köşeden. İki koni koymuşlar arasında durduk geri geri gidip. bunun dışında ilk başlangıç yeri hafif yokuştu başka da önemli bir şey yoktu sanırım.

senı ıyı zorlamışlar.. 2 araç arsına park ve yokuş ta dur kalk yenı sistemde olcak

o da yeni zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumunabisiyimlanben

quote:

Hangi kursa gidiyorsun öneriyor musun?

Altınkum sürücü kursu. Gayet iyi ders saati fazla iyi öğretiyorlar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.