Şimdi Ara

direksiyon sınavı/ehliyet kemeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavda ehliyet kemerini takmayı unuttuk, ama aynalar filan tamam, ne olur ? kaç puan ?

• zincir vur kimse çalamaz kemerle uğraşma
  • kalkışın sinyallerin hızın doğru ise 75 alırsın
  • her şey düzgün tek eksik işte kemeri takmadım ama onuın öncesinde ayna ayarlarını yaptım, zaten adam hadi hadi kalk diye ısrar ediyo, ehliyet kemeri takmamak 25 puan mı, öyle bi maddemi var :d
  • Emniyet kemeri falan hikaye. Bana takma demişlerdi takmadım. 95 puanla geçmiştim. 12 yıl oldu geçen ay itibariyle ehliyetimi alalı.
    Bu arada ehliyet kemeri nedir? Yeni bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 18 Eylül 2010; 14:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: untex

sınavda ehliyet kemerini takmayı unuttuk, ama aynalar filan tamam, ne olur ? kaç puan ?

quote:

her şey düzgün tek eksik işte kemeri takmadım ama onuın öncesinde ayna ayarlarını yaptım, zaten adam hadi hadi kalk diye ısrar ediyo, ehliyet kemeri takmamak 25 puan mı, öyle bi maddemi var :d

ehliyet kemeri .. ??

• adam daha adını bilmiyo. yuhhhh. sen ehliyet alma zaten
  • öyle zaten 1 dakka sürdü sınav 1 tur attık, fakat kemer takma demezlerse takmayın demişlerdi ama bana öyle bişe demediler :D nese ya akşam bakarız artık
  • ehliyet kemeri emliyet kemerinin tersidir bilmiosan konuşma, emliyet kemerini ters çevirip takarsan ehliyet oluyo hadi ikile artist ehliyet almaymış
  • muuahauha :D Cevaba bak. Halen adını söyleyemiyor ezik emliyet ne ya??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 18 Eylül 2010; 14:41:20 >
  • quote:

ehliyet kemeri emliyet kemerinin tersidir bilmiosan konuşma, emliyet kemerini ters çevirip takarsan ehliyet oluyo hadi ikile artist ehliyet almaymış

• quote:

ehliyet kemeri emliyet kemerinin tersidir bilmiosan konuşma, emliyet kemerini ters çevirip takarsan ehliyet oluyo hadi ikile artist ehliyet almaymış

neyse fazla puan kırmazlar enfazla 5 belki onu bile kırmaz

• vermeyin buna ehlieytli emliyet
  • Hocam ben kemer memer takmadım.Arabanın kalkışınıda yanımdaki adam yaptı.Sınavda da kopya geldi.Ben sadece direksiyon tutarak ehliyet aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.