Şimdi Ara

Direksiyon sınavı hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı, öncelikle dün teorik sınava girdim geçtim sayılır, direksiyon sınavını şimdiden düşünmeye başladım. Park etmeyle alakalı ortada çok rivayet var ortada, yok komisyoncular en ufak hatayı affetmiyor örneğin tekerlekler beyaz çizgiden 5cm taşsa bırakıyorlar vs., yok komisyonculardan geçsen müfettişten kalıyorsun falan. Sizin park etmede uyguladığınız ya da uygulayacağınız taktikler neler biraz tavsiye verirseniz çok iyi olur. İkinci sorum, geçeceğimiz aşamaları komisyoncular soyluyor mu? Yani sağda dur geri geri gideceksin veya ileride dur rampa kalkış yapacaksın vs. Sınavı olacağım parkurda eğitmenle çalıştım nerede ne yapılacağını öğretti ama bir aşamayı heyecandan unuturum diye tedirginim eğer komisyoncular söylüyorsa çok iyi olacak. Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 30 Ağustos 2015; 3:20:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IV.Eren Han

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı, öncelikle dün teorik sınava girdim geçtim sayılır, direksiyon sınavını şimdiden düşünmeye başladım. Park etmeyle alakalı ortada çok rivayet var ortada, yok komisyoncular en ufak hatayı affetmiyor örneğin tekerlekler beyaz çizgiden 5cm taşsa bırakıyorlar vs., yok komisyonculardan geçsen müfettişten kalıyorsun falan. Sizin park etmede uyguladığınız ya da uygulayacağınız taktikler neler biraz tavsiye verirseniz çok iyi olur. İkinci sorum, geçeceğimiz aşamaları komisyoncular soyluyor mu? Yani sağda dur geri geri gideceksin veya ileride dur rampa kalkış yapacaksın vs. Sınavı olacağım parkurda eğitmenle çalıştım nerede ne yapılacağını öğretti ama bir aşamayı heyecandan unuturum diye tedirginim eğer komisyoncular söylüyorsa çok iyi olacak. Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.

Parkuru senin bilmen lazım. Nerede ne yapılması gerektiğini kendin yapacaksın mecbur. Ayrıca ek olarak senden isteyebilirler onları da yapman lazım. Mesala yokuş yukarı kalkışı beğenmedi az ileride tekrar yaptırtabilir.

Park da kırmızı çizgi esas komisyoncu torpili bi şey yok. O çizgiye uyacak şekilde park edeceksin. Zaten komisyon geçirse bile seni gören öğrenci öğretmen gider şikayet eder torpil var diye.

Park da dubalara yakın olmak önemli. Çok uzağa gidersen park edemezsin indirirler aşağı. Geri gelirken tekerlek hizası duba ile aynı olacak önce tam sağ yapacaksın çamurluk ile kaldırım aynı hizada olacak sonra tam sol yapıp gireceksin içeri ve araba düz olacak. Arabanın küçük olması avantaj. Geniş araba ise işin zor insignia fluence ile para edemezsin. İ20 getz 307 gibi küçük araba lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınava i20 ile girmiştim. Dubalara çok aşırı yaklaşma, çokta uzak olma. Ben park ederken dubayı arka kapının ortasıyla hizalamıştım öyle tam sağ yapıp geri geldim. Geri gelirken bir şeyi baz almadım göz kararı geri geldim, sonra tam sol yapıp arabayı dümdüz yapıp bıraktım. Yanımda oturan komisyoncu baya inceledi tamam devam edelim dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.