Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVI TARİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 27 AGUSTOS YAZILI EHLİYET SINAVI SANIRSAM 8 EYLÜLDE ACIKLANACAKMIS VE BEN BU SINAVDAN 100%85 GEÇMİŞİMDİR.DİCEGIM SORU SU DİREKSİYON DERSLERİM NE ZAMN BASLICAK VE NE ZAMAN DİREKSİYON SINAVINA GIRCEM BILGISI OLAN VARMI ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL
  • Up up

• çok yakında direksiyon derslerin başlar. ben 1 ağustos ta e sınava girmiştim derslerim ondan önce başlamıştı kurstan kursa değişiyor. 28 ağustos ta da direksiyon sınavına girdim
  • Ben temmuz sınavına girecektim malum olaydan dolayı ağustos sınavına girdim. Direksiyon derslerini de aldım. Tahmini olarak bana 24 25 eylül gibi dedi kurs

• BAYRAM MAYRAMDA GİRDİ ARAYA BİDE 9 GUN TATİL VAR MEMURLARA ANLASILAN 25 EYLULDEN ONCE OLMAZ DIREKSIYON SINAVLARI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar şansızlık olunmaz gerçekten, uzadıkça uzadı şu iş.
  • Haberlerde 10 12 eylül arası açıklanacak diyor. Araya bayram giriyor 9 gün sonra da direksiyon sınavı olur. Okul için başka şehire gitmem lazım 20 eylülde . Şimdi ben ne yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 2 Eylül 2016; 12:57:03 >
  • ygs yi 2-3 günde açıklayan, 30 milyo oyları bir gecede sayan devlet 1 haftada Nasıl sınav sonuçlarını açıklayamıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.