Şimdi Ara

direksiyon sınavım geçer miyim yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba . bugün sınava girdim her şeyiyle arabayı düzgün kullandım aklınıza ne geliyorsa cok güzel yaptım.hatta bana dediler ki bugün karsılastıgımız en iyi şoför sensin dediler.fakat park etmeye gelince arabanın tekerleri çizgiye basmadıgı için bana in aşağı dediler indirdiler sınav bitti.ben şimdi geçer miyim? sadece park etmekten elenirsem bu haksızlıktır.arabayı kaç kere stop ettirenler geçiyor abi birazcık çizgiye basmadı diye insan elenir mi ya.yukarıda Allah var hakkım varsa haram olsun.benim zaten bir daha direksiyon sınavına para verecek durumum yok.eğer hakkım yendiyse söyleyin dava felan açayım bir yerlere başvurayım ? lütfen yardımcı olun. teşekkürler

• necati3803 N kullanıcısına yanıt
    İndirmiş oldukları için başarısız sayılırsın ne yazıkki. Komisyon üyelerinin elinde belli kriterlerin bulunduğu bir kağıt var o hatalardan birini yaparsan zaten direkt kalıyorsun, park edememe de buna dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necati3803

arkadaslar merhaba . bugün sınava girdim her şeyiyle arabayı düzgün kullandım aklınıza ne geliyorsa cok güzel yaptım.hatta bana dediler ki bugün karsılastıgımız en iyi şoför sensin dediler.fakat park etmeye gelince arabanın tekerleri çizgiye basmadıgı için bana in aşağı dediler indirdiler sınav bitti.ben şimdi geçer miyim? sadece park etmekten elenirsem bu haksızlıktır.arabayı kaç kere stop ettirenler geçiyor abi birazcık çizgiye basmadı diye insan elenir mi ya.yukarıda Allah var hakkım varsa haram olsun.benim zaten bir daha direksiyon sınavına para verecek durumum yok.eğer hakkım yendiyse söyleyin dava felan açayım bir yerlere başvurayım ? lütfen yardımcı olun. teşekkürler

dosum ben ilk girdiğimde herkesi bıraktıklarından kaldım sonraki ikisinde park da teker cizgiye degnedi die kaldim sonuncuda bakalim nolacak komisyona para veren geciyor onumdeku adam park yaparken dubayi deviriyor o geciyor ben kaliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

İndirmiş oldukları için başarısız sayılırsın ne yazıkki. Komisyon üyelerinin elinde belli kriterlerin bulunduğu bir kağıt var o hatalardan birini yaparsan zaten direkt kalıyorsun, park edememe de buna dahil.

O kagit bi ise yaramiyor dostum parayı ver geciyorsun benim arkadasım da son hakkinda komisyona para vererek gecti benim oyle bi imkanim yok yine kıl komisyon gelirse dosya yanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi diyelim ki verdik para sen bana rüşvet mi veriyon derse nolacak :;D
  • Müfettiş görmediği sürece komisyonun insafına kalmış istediği kadar şans verebilir, ama eğer müfettiş görüyorsa 2. şans vermesi imkansız. Kız dubayı arabanın altına aldı, müfettiş görmüyo diye 2. şans verdiler. 2.de de görmüyodu ama ben gördüm, indirdiler
    Hep diyorum yine diycem, 20 kere tam net park + 10 kere tam net yokuş yapmadan girmeyin sınava. Çünkü kalanların %90ı park ve yokuştan kalıyor.
  • Üstteki arkadaşın da dediği gibi müfettişin gördüğü yerlerde komisyonun yapacak pek bir şeyi kalmıyor müfettiş yokken tolerans gösteriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.