Şimdi Ara

Direksiyon Sınavına Başka Şehirde Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta okuduğunuz üzere, böyle bir şey mümkün mü? Öyle saçma bir şey yapmışlar ki üni başlangıç dönemleriyle birbirine çok yakın, hazırlık okuyacak öğrenciler daha önce gitmesi gerekiyor, git-gel zaten bir ton masraf olur. 24 Ağustostaki yazılı sınava gireceğim bir problem yok, ancak direksiyon sınavına dönem içinde başka zaman girsem olur mu ya da başka bir şehirde girme şansım var mı? Her türlü hakkım yanacaksa, tamamen saçma bir sistem.

• sesberk kullanıcısına yanıt
    bizim milli eğitim bu kadarını düşünecek olgunluğa erişemedi daha kardeşim.Bende istiyorum bunun olmasını.
  • Desene o kadar masrafı boşuna yaptım. Hadi kursu verdim, hazırlığı hesaba koymadım yetişirim dedim, sınav ücretini de yatırdım, keşke yatırmasaymışım Neyse kardeşim, teşekkür ederim cevap verdiğin için :/
  • aynı şeyi ben de düşünüyorum.tam zaman söylediler mi size direksiyon sınavı ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHOHO -- 12 Ağustos 2013; 18:17:06 >
  • Söylemediler ancak, eylülde olacağı kesin ve internette bir çok sayfada 14/15 eylül yazıyor.
    http://www.memur-alimi.net/2013-direksiyon-sinav-tarihleri-icin-tiklayiniz.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.