Şimdi Ara

Direksiyon sınavına itiraz etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de direksiyon eğitiminden ve sınavından mağdurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siruis -- 13 Aralık 2014; 22:59:57 >

• hiç kimse yorum yapmamış
  • İlçe meb e yazılı dilekçe vererek itiraz edebiliyorsun.Ayrıca direksiyon sınavı yetmez meb müdürünü de şikayet et bu telefon konuşmalarını delil olarak istediğini söyle.Dikkat et olumsuz bir durumun olmasın bimer e yaz hemen geri dönüş yapacaklardır.Ayrıca kendine güveniyorsan şikayetinde direksiyon sınavından tekrar değerlendirilmek istediğini belirt. Haksızlık yapıldığını belirt devamı gelecektir.
  • @Thesimpson teşekkür ederim.Evet dilekçe vermeyi düşünüyorum ama açıkçası aklımdan geçse de ilçe eğitim müdürünü dava etmeyi düşünmüyorum..Benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek yani bana gelecek sınavlarda bir hak daha verilmesini istiyorum .tabi kimsenin müdahalesi olmadan girmek istiyorum..yani çok ilginç kendimi 3.dünya ülkesinde yaşıyor hiddediyorum..ortada alenen bir iki suç var ( biri sınavda mğdahale edilmesi diğeri kursların müfradata yani yasalara uymaması ) ama kimse birşey yapmıyor..herşey oldu bittiye geliyor..Merak ediyorum farzedelim birisi ,ilçe milli eğitim müdürünün kızının hakkına tecavüz etse ve de polise gitseler ve polis " yapacak birşey yok olan olmuş , bir dahaki sefere artık " derse ne düşünür wala bazen insanın anarşist olası yakıp yıkası geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siruis -- 24 Kasım 2014; 21:28:48 >
  • Daha önce itiraz eden oldu mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.