Şimdi Ara

DİREKSİYON SİNAVİNDAN KALINCA PARA ÖDENİR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk araba direksiyon sınavından başarısız oldum ve başarısız olduğum için 160 tl ödemem gerektiğini söylediler böyle birşey var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var diye biliyorum

• Nasıl iş bu ya

• Levs kullanıcısına yanıt
    hocam 2 saat direksiyon dersi alıyorsun ve tekrardan direksiyon sınav harcı dahilinde böyle fiyat çekiyorlar normal durum yani
  • Aynı dersi alıyorum zaten ortada başka fark yok ki.. 160 tl çok fazla değil mi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Levs

İlk araba direksiyon sınavından başarısız oldum ve başarısız olduğum için 160 tl ödemem gerektiğini söylediler böyle birşey var mi

MTSK yönetmeliği gereği Direksiyon sınavından kalan adaylar 2 saat özel ders almaları zorunludur. bu uygulama yaklaşık 3 -4 aydır var. normalde özel direksiyon dersleri daha ucuzken bu Sınavdan kaldığınız için almanız gereken Direksiyon Dersi biraz daha pahalıdır. Bu fark il ve ilçe Milli eğitimin belirlediği fiyattır. 60 tl de sınav harcınız var. Ankara' da da her kalan aday 160 tl ödemektedir.
  • 160 tl falan kandırmaca hepsi bende kaldım sınavdan fakat milli eğitimi aradım ücretsiz özel ders veriliyomus kalanlara nerden para alırız diye bakıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla para alıyorlar diye biliyorum bende.
  • 8 ay önceki konu arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.