Şimdi Ara

Direksiyon sınavını geçtim bundan sonra ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 21 kasım direksiyon sınavında başarılı oldum sürücü kursundaki adam "haftaya ara belgelerin hazır mı diye" dedi. Bundan sonra ne yapmam lazım stajere kalmam değil mi? Yetişir mi herşey? Eminiyette babamın bir arkadaşı var randevuda sorun çıkmaz. Umarım ocaktan önce hallolur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hallolur hocam merak etme. En geç 15 güne sertifikan çıkar bankaya harcı yatırıp evrakları emniyete teslim ettikten en fazla 1 hafta sonra da ehliyetini alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up bende bugun gectim
    Napmam gerek ve ne kadar para lazım

• bi up yapalim.

hocam dun girdim ve gecmisim. ben simdi ne yapacagim? kurs beni arayip gel belgelerini al mi diyecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

bi up yapalim.

hocam dun girdim ve gecmisim. ben simdi ne yapacagim? kurs beni arayip gel belgelerini al mi diyecek?

Benim belgeler 7 günde çıktı sonra gidip eminiyetten randevu aldım 7 gün sonrasına harcı falan yatırdım, ertesi güne ehliyetimi aldım.

Emniyet sıkıntı yalnız söylüyüm

• Arkadaşlar 9 ocakta direksiyon sınavına getirdim ve geçtim. Henüz bir işlem yapmadım, kursla irtibata da geçmedim. 27 ocakta memlekete gideceğim, gidene kadar halledebilir miyim ehliyet alma işini? Veya memlekette alma şansım var mıdır ehliyeti. Ne yapmam lazim? Yarın kursa da gidip sorucam ama yine de yardımınızı bekliyorum. İstanbuldayim bu arada

• belgeler 1 haftaya çıkar sonra emniyetten randevu alman lazım en sıkıntı iş bu. ehliyet ertesi gün çıkıyor (ankara)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.