Şimdi Ara

Direksiyon sola cekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dün bir kaza geçirdim . Sarhosun birisi virajlı dar bi yolda inerken bende cikiyordum sol arka tam kapının kapandığı yeri alt yeri ezdirdi jantımı yamulttu sol aynamı kırdı . Bugun eziği boyasını ve jantımı toplam 300 tl ye yaptırdım . Ama aracı almadan önce usta vurmanın etkisiyle sol arka lastiğimin içeri göctüğünü söyledi jantı düzeltse bile düz yolda arabanın burnu düz giderken bile direksiyon hafif sola bakıyor bunun dingille alakalı oldugunu söyledi 250 tl para istiyor bunu yapmak icin .
    Birde aracımın sadce iç aynasına 50 tl daha istiyor , sizce sorunum neden olabilir

Dipnot aracım 2016 opel corsa , yan aynalarda önceki model corsa d lerle aynı ayna mı kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJack -- 24 Temmuz 2016; 16:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E usta demiş ya dingille alakalı diye.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Adama pek güvenemedim kardesim oyüzden bilen birine soruyorum yorum yapmak icin yorum mu yapiyosun sen de

• 300 liraya nasıl yaptıruyorsunuz,bi yağ filtre değiştirmek bile okadar tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MJack

Adama pek güvenemedim kardesim oyüzden bilen birine soruyorum yorum yapmak icin yorum mu yapiyosun sen de

Adama güvenemediysen dükkan dükkan ustalara baktıracaksın. Sonuçta adam aracı görüp de konuşuyor.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Dolgu yapıp üstüne boya cekti heralde ama görüntü yeni gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.