Şimdi Ara

Direksiyon Yamukluğu ya da düzlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bazı arabalar var cok kucuk fazla agırlaga dayanamıyorlar sag sola gidiyorlar ondan dedim arabının markası ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

bazı arabalar var cok kucuk fazla agırlaga dayanamıyorlar sag sola gidiyorlar ondan dedim arabının markası ne ?

Son kasa 1.6 hdi c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    araba iyimiş yaw oyle bi sorunu yoktur agırlık o baska bişey vardır sanayide bi baktırsaydın bizimde hep sola kayıyordu direksiyon sonra lastigin havasımı ne inikti galiba cok eskiden hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

quote:

Benimde kendi kendine direksiyon sağa dönüyor. Yol dümdüz ama direksiyon sağa eğimleniyor hemen. Neyse ben sorunumu çözemedim umarım siz çözersiniz

Önde iki kişi oturun gene sağa çekerse ki sadece siz varken araç düz gidiyorsa o sağ önde bir dümen var demektir.

Senin direksiyon hapı yutmuş,Burak Abi. Pusula misali Kuzey Kutbu'nu çekiyor.

Emre taklaya gelicez galiba hiç bırakmıyorum direksiyonu Direksiyon tel atmış olabilir veya arıza direksiyonda çünkü diğerler konulara baktım. Rot balans rot başları on düzen.

Aman abi, el ele tutuşalım diye, uçma da Direksiyonda bir sorun var, en kısa zamanda bi baktır bence.

Direksiyon tel atmış demişim ya hiç uyarmıyorsun lastik tel atmış olabilir zaten 5 yıl oldu değişecek artık gene devam ederse servise

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde kendi kendine direksiyon sağa dönüyor. Yol dümdüz ama direksiyon sağa eğimleniyor hemen. Neyse ben sorunumu çözemedim umarım siz çözersiniz

Önde iki kişi oturun gene sağa çekerse ki sadece siz varken araç düz gidiyorsa o sağ önde bir dümen var demektir.

Senin direksiyon hapı yutmuş,Burak Abi. Pusula misali Kuzey Kutbu'nu çekiyor.

Emre taklaya gelicez galiba hiç bırakmıyorum direksiyonu Direksiyon tel atmış olabilir veya arıza direksiyonda çünkü diğerler konulara baktım. Rot balans rot başları on düzen.

Aman abi, el ele tutuşalım diye, uçma da Direksiyonda bir sorun var, en kısa zamanda bi baktır bence.

Direksiyon tel atmış demişim ya hiç uyarmıyorsun lastik tel atmış olabilir zaten 5 yıl oldu değişecek artık gene devam ederse servise

Abi ben kullanmıyorum ya nereden bileyim. Zaten 3 seneden sonra lastikler çöp oluyor, seninkiler iyi bile dayanmış.

• Torsiyon çubuğu varsa ondan yapabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.