Bildirim
Direksiyondan Kalanlar Ne kadar Ödeyecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ders almak zorunlu diye biliyorum en kötü kursla konuşun ben ders istemiyorum daha düşük fiyat olmaz mı diye
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci sınav 140 tl mi -
Benden 2. sınav için 50 TL istemişlerdi ve 2 direksiyon dersi için para istememişlerdi. Güzel geçirmişler -
Bende bugün park ederken kaldım yarın kursa gidip konuscam bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cuspi35
hocam bilgi verirmisin konuştuktan sonra , zaten 3 kuruş param var öğrenciyim onuda vermek istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Days
quote:
Orijinalden alıntı: cuspi35
hocam bilgi verirmisin konuştuktan sonra , zaten 3 kuruş param var öğrenciyim onuda vermek istemiyorum
Ayni durum bende var
Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi günü bende direksiyona girdim. bulunduğum İL Osmaniye 6 yıldır araç kullanıyorum ama iş yerinde organize bölgesinde araçların yoğun olmadığı yerde en sonunda ehliyet almaya karar verdim çünkü uzun yola çıkamıyordum.
aracın içinde 3 tane MEB hoca vardı ve hepsi iyi kullandığımı söylediler, dubaların oraya gelince aracı tek hamlede park ettim daha sonra müfettiş geldi baktı kaldın dedi ve ŞOK oldum çünkü hocalar bile eline sağlık güzel sürdün ve park ettin dediler. müfettiş kaldırımın kenarında çizgi vardı o çizgiye girmediğim için direk bırakmıştı çizgi ile lastiklerin arasında baktım 5 santim vardı ve sinirden deli oldum.
benim gibi giren bir çok kişi bu çizgi muhabbeti yüzünden kalmıştı.
daha sonra anladım ki bu işin ticari boyutu varmış tekrar girmek için 160 TL daha yatırıp bir daha girecekmişiz, tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN diyorum 5 santim için beni bıraktı ALLAH a havale ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: L0NEW0LF
Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi günü bende direksiyona girdim. bulunduğum İL Osmaniye 6 yıldır araç kullanıyorum ama iş yerinde organize bölgesinde araçların yoğun olmadığı yerde en sonunda ehliyet almaya karar verdim çünkü uzun yola çıkamıyordum.
aracın içinde 3 tane MEB hoca vardı ve hepsi iyi kullandığımı söylediler, dubaların oraya gelince aracı tek hamlede park ettim daha sonra müfettiş geldi baktı kaldın dedi ve ŞOK oldum çünkü hocalar bile eline sağlık güzel sürdün ve park ettin dediler. müfettiş kaldırımın kenarında çizgi vardı o çizgiye girmediğim için direk bırakmıştı çizgi ile lastiklerin arasında baktım 5 santim vardı ve sinirden deli oldum.
benim gibi giren bir çok kişi bu çizgi muhabbeti yüzünden kalmıştı.
daha sonra anladım ki bu işin ticari boyutu varmış tekrar girmek için 160 TL daha yatırıp bir daha girecekmişiz, tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN diyorum 5 santim için beni bıraktı ALLAH a havale ettim.
Bende 4 Yıldır filan araç kullanıyorum çok usta olduğumu söyleyemem ama sınavda haksız yere kaldığımı düşünüyorum. Kurs hocam ve arabadaki komisyon üyeleri en iyi sürenlerden biri sendin dedi ama dışarıdaki müfettiş bıraktırdı. Sebepte çizgiye değmiş tekerler, sizi çizgiye değmedi diye bırakıyorlar beni çizgiye değdi diye. İş artık eğitim değil ticaret olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yazık yani insanı enayi yerine koymalarına sinir oluyorum.
şundan eminim rüşvet verenlerin hepsi geçiyordur. -
quote:
şundan eminim rüşvet verenlerin hepsi geçiyordur.
Kurs hocama sordum para yedirsek olur mu diye almazlar dedi ama bence alırlardı. Benden sonra giren kız ezbere araba kullanmayı öğrenmiş kavşaktan sonra vitesi ikiye atıcam dimi diye soruyordu hocalara.
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer26
quote:
şundan eminim rüşvet verenlerin hepsi geçiyordur.
Kurs hocama sordum para yedirsek olur mu diye almazlar dedi ama bence alırlardı. Benden sonra giren kız ezbere araba kullanmayı öğrenmiş kavşaktan sonra vitesi ikiye atıcam dimi diye soruyordu hocalara.
Alanlarıda var ama =) -
Doğrusunu yapmışlar hocam o çizginin üzerinde veya kaldırım tarafında olması gerekiyor lastiklerin.Yarın birgün aynı şeyi çarşı pazarda yapacaksın araba sığmayacak sonra 50 araba seni bekleyecek. -
ALLAHINI seversen 5 santim diyorum
peki yolda yürürken park halinde duran araçlara bir bak lütfen hangisi düzgün.!
o zaman tüm ehliyeti olanları tekrar bu sınavdan geçirsinler bakalım % yüzde kaçı geçe biliyor
yok zaten 2016 çok var o zaman kadar direksiyona girmiyorum çünkü bu sistem illaki değişecek gidipte boş yere 160 TL vermenin bir anlamı yok nasıl olsa yine bırakacaklar.
düşünkü işi gücü olmayan bayanlar sınava 1 hafta kalasıya veya daha uzun süre o park yerinde eğitim yapıyor ve sınavı geçiyorlar ve uzun yolda trafikte 80-90 km hızla giderken karşısına çıkan bir canlıya veya önüne kıran bir araca çarpmamak için sence nasıl bir refleks gösterecek.! bence gösteremeyecek çünkü direksiyon derslerinde bunla ilgili bir eğitim yok.!!! saçma sapan bir uygulama trafik kazaları en çok hangi konuda oluyorsa bunun üzerinden gidilmeli ve buna göre eğitim verilmelidir.
neyse yapacak bir şey yok deveye sormuşlar neren doğru diye oda nerem düzgün ki demiş yani bu ülkede hangi kurum işini düzgün yapıyorki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X