Bildirim
Direksiyonu Çevirince Ses Geliyor VW ciler yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o araçların direksiyon hidrolik pompası biraz sesli çalışır..ses normal olabilir..ama yinede dinlemeden yorum ancak bu kadar yapılabilir.. -
vakum seklinde bir ugultu sesi ise normal.
sadece saga cevirince yapiyor sola cevirince yapmiyorsa bir problem olabilir.
acil servise gosterin derim sakaya gelmez direksiyon neticede
quote:
Orjinalden alıntı: byurt
Arkadaşlar 2001 model Polo Classic aracım var . Bugün direksiyonu sağa çevirince gırt gırt şeklinde sağ alttan ses geliyor. Sizce sorun ne olabilir ?
Tecrübeli arkadaşlardan yardım
-
bizim passat tada aynı ses vardı daha sonra direksiyon kutusu dağıldı ALLAH göstermesin şimdiden bir göster başına büyük bir iş açmadan tedbirinizi alın bence -
taminimçe yorum yapıyorum.direksiyon yağı var mı? direksiyon kutusunda bi sorun olabilr ama daha çok direksiyon kutusunda olur -
Bende rotil yada rot başlarından olabilir diye düşündüm ama direksiyon kutusuysa tabi çok daha kötü.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X