Bildirim
GAZA BASINCA ARABADAN GELEN GICIK SES
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hacım rölantideki sesi de çok normal gelmedi bana. Bence bi ustaya danışmakta fayda var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Motor soğuk olduğundan düşünüyorum ama sübab ayarlarıda olabilir diğer ses hakkında fikrin var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V kayışının döndürdüğü bir parçadan olabilir,direksiyon pompası gibi.Araç neydi ?
2013 model megane 3 hatchback 1.6 benzinli otomatik araçlardan pek anlamıyorum ilk arabam ustalara götürmekten korkuyorum yetkili serviste çok pahalı şanzımandan gelme ihtimali yok değil mi bu sesin
-
Şanzımandan gelme ihtimali yok vites boşta zaten
Yüksek ihtimal ben alternatör diyorum ya da v kayışının geçtiği rulmanlar bilyalardan biri. Hidrolik direksiyon pompası da olabilir ama pek sanmıyorum onun sesi biraz daha farklı
Gergi vs gibi v kayışı rulmanlarından veya alternatör rulmanlarından geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alternatör kafa kasnağı
birde benzinli motor çok sessiz ama dizel motor traktör gibi çok gürültülü diyenlerin ağzına kürekle vururum bu videodan sonra. tövbe yarabbi o nasıl bi rolanti sesi, bumu sessiz benzinli motor dedikleri şey?
alternatör
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- passat 1.5 tsi act 150 ps dsg business yorumları
- egea cross 1.4 kronik sorunlar
- marşpiyel tamiri fiyatı /2024
- silindir kapak contası değişimi fiyatı 2024
- motor suyu seviyesi nerede olmalı
- bmw i4 fiyat
- fiat pulse
- byd dolphin menzil
- toyota highlander türkiye fiyatı
- toyota fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X