Şimdi Ara

GAZA BASINCA ARABADAN GELEN GICIK SES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2013 model otomatik 1.6 benzinli 75 bin kmde olan aracımızdan gaza basınca garip bir ses geliyor videosunu koyacağım bilen anlayan mesaj atarsa sevinirim teşekkürer

video :

• Hacım rölantideki sesi de çok normal gelmedi bana. Bence bi ustaya danışmakta fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motor soğuk olduğundan düşünüyorum ama sübab ayarlarıda olabilir diğer ses hakkında fikrin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V kayışının döndürdüğü bir parçadan olabilir,direksiyon pompası gibi.Araç neydi ?

• 2013 model megane 3 hatchback 1.6 benzinli otomatik araçlardan pek anlamıyorum ilk arabam ustalara götürmekten korkuyorum yetkili serviste çok pahalı şanzımandan gelme ihtimali yok değil mi bu sesin

• Berbat bir ses kulağı sağlam usta direk teşhis koyar.

Efsaneyi tekrar görünce burası aklıma geldi.
    GAZA BASINCA ARABADAN GELEN GICIK SES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 26 Ekim 2020; 12:22:29 >
  • Şanzımandan gelme ihtimali yok vites boşta zaten

Yüksek ihtimal ben alternatör diyorum ya da v kayışının geçtiği rulmanlar bilyalardan biri. Hidrolik direksiyon pompası da olabilir ama pek sanmıyorum onun sesi biraz daha farklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gergi vs gibi v kayışı rulmanlarından veya alternatör rulmanlarından geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatör kafa kasnağı

birde benzinli motor çok sessiz ama dizel motor traktör gibi çok gürültülü diyenlerin ağzına kürekle vururum bu videodan sonra. tövbe yarabbi o nasıl bi rolanti sesi, bumu sessiz benzinli motor dedikleri şey?

• alternatör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.