Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.037
Cevap
0
Favori
169.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yarısına kadar ilerlemiştim. Epey araba açtım. Taa ki biri araba listesini foruma yazana kadar. Bi baktım oyunun yarısındayken tüm arabalar açılmış. Bende bıraktım oynamayı.

Ama denenmesi gereken bir oyun.
  • Önceden bitirmiştim oyunu şimdi Steam'den alınca tekrar bitirmeye karar verdim. Son patch için trainer varmı acaba ? Uğraşmak istemiyorum, GFWL hesabınada save atılmıyor bildiğim kadarıyla.

Video hazırladım izleyin views artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 3 Aralık 2010; 21:29:51 >

• Dirt 2 de bu hatanın çözümü varmı? Başına gelipte çözebilen varmı?

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
  • Önceki sayfalarda CAR SETUP la ilgili bilgiler vardı bi arkadaş yazmış tı türkçe olarak şöyle yaparsan şöyle olur diye.Şimdi o mesajı bulamıyorum bi türlü. acaba birisi araba ayarları bölümünündekileri türkçe oalrak açıklayabilirmi.
  • arkadaşlar dx 11 ekran kartında. bu oyunu dx11 de mi yoksa dx 10 da mı oynadığımızı nereden anlıyoruz ?
  • bu oyunun klavyeden en ideal kontrolu nasıl araba cok kayıyor
  • klavyeyi bilmem ama ben pc de logitech chillstream ile oynayıp bitirdim oyunu inanılmaz eğlenceli bi oynanış sunuyordu
  • bende bu oyun tam açılırken kararıyordu, oyundan değil ama ilk kurduğumda oynuyordum. sonradan devam edim derken böyle oldu. sil kur filan yemedi.

hatta formatla bile çözemedim. diğer her oyunu oynuyorum sorunsuz başına gelen varsa yardımcı olabilirmi.

şu amd reklamından sonra kararıp öyle bekliyor oyun açılmıyor.
  • Dün D&R'dan 30 TL'ye aldım Dirt2'yi. Gerçekten güzel bir oyunmuş. Bu zamana kadar neden hiç oynamamışım
  • Şimdi indiriyorum arkadaşlar.Yalnız yinede bi soruyum dedim.
    Bilgisayarım hp pavilion dv6000.İşletim sistemim windows 7.
    Uyum sağlarmı acaba?
  • arkadaşlar xlive.dll hatası alıyorum.patch i falanda yükledim.sorunu nasıl çözebilirim?
    ---tamamdır arkadaşlar tekrardan kurdum yükledim sorun halloldu.----
    patchide yükledim daha dogrusu kendi yüklüyomus nası emin olabilirim patchin yüklendigine?bakabilecegim bi yeri varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redness -- 14 Ocak 2011; 17:19:44 >
  • Arkadaşlar eski 5850 kartımla, DİRT 2 kuponu gelmişti, ardından steam'den indirdim oyunu...

Şimdi online profil oluşturup oyuna girmeye çalıştığımda (sign olurken update yapıyor o sırada) şu hata ile karşılaşıyorum;

The LIVE service may be unavailable, or there may be an issue wit your home networking equipment or firewall,.
    The Check live service status, go to support...

Firewall'ımda ekli zaten bu oyun, diğer multi oyunlarda sorun yaşamazken bunda böyle bir salaklık oldu, delirtcek gibi, acil yardımınız istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Ocak 2011; 15:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist
    Arkadaşlar eski 5850 kartımla, DİRT 2 kuponu gelmişti, ardından steam'den indirdim oyunu...

Şimdi online profil oluşturup oyuna girmeye çalıştığımda (sign olurken update yapıyor o sırada) şu hata ile karşılaşıyorum;

The LIVE service may be unavailable, or there may be an issue wit your home networking equipment or firewall,.

Firewall'ımda ekli zaten bu oyun, diğer multi oyunlarda sorun yaşamazken bunda böyle bir salaklık oldu, delirtcek gibi, acil yardımınız istiyorum

Pc saatin doğru mu?Bendede buna benzer bir hata almıştım sonra saati duzelttim duzeldi sende dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist
    Arkadaşlar eski 5850 kartımla, DİRT 2 kuponu gelmişti, ardından steam'den indirdim oyunu...

Pc saatin doğru mu?Bendede buna benzer bir hata almıştım sonra saati duzelttim duzeldi sende dene.

Teşekkürler, saatim doğru, yalnız airties modemlerde böyle bir sıkıntı mevcutmuş, airties'i port açtırmak için aradığımda bu oyunun hangi portu kullandığını, hangi portun açılağını soruyorlar, bilen var mı acil yardım lütfen..

• arkadaşlar önceki kartım sapphire hd3870 idi artık değiştireyim şu ayunu dx11 ile adam gibi oynayayım dedim ve sapphire hd6950 aldım ama oyunda fps değerleri 70civarı olmasına rağmen oyunda takılmalar oluyor aa kapalı açık vsnc kapalı açık detaylar high ve ultra modlarında hepsinde denedim ama takılmalar oluyor acaba neder yapıyordur başına gelen oldumu driver 10,12 yuklu oyuna hiç pach yapmadım işe yarar pach varmıdır acaba
  • dirt 2 nin yaklaşık 350 mb lik bir yaması var onu mutlaka kurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

dirt 2 nin yaklaşık 350 mb lik bir yaması var onu mutlaka kurun...

yamayı indiriyorumda crck istermi bu yama tekrardan acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

quote:

Orijinalden alıntı: burak74

dirt 2 nin yaklaşık 350 mb lik bir yaması var onu mutlaka kurun...

yamayı indiriyorumda crck istermi bu yama tekrardan acaba

kurdum krek istemedi ama hala takılma bu gidişle komple format atıp tekrar yuklemem gerekecek herhalde neyse sonra uğraşırım artık
  • İndiriyoz bakam,direksyonu tozlu raflardan i n d i r e l i m artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 26 Ocak 2011; 14:12:06 >
  • bu oyunu dx11 de oynadığımızı nasıl anlıyoruz bi ayarı seçeneği fln varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.