Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grimmajow

Travis PASTRANA- Colin MCRAE - Ken BLOCK

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Kral ve çırakları...Keşke yaşasaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Travis PASTRANA- Colin MCRAE - Ken BLOCK

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Kral ve çırakları...Keşke yaşasaydı...

+1..yazık oldu...şimdilerde loeb götürüyor işi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Arkadaşlar redist klasorunu paylaşabilecek var mı? Çok minnettar kalırım.
  • Mutliplayer modunda ; formattan önce save'ler alınmayınca tekrardan profilimi girip oyuna girdim mutliplayer oynayım dedim oda ne Level 1 Level 'i baştanmı kasmam gerek şimdi ? Oyun Games for Windows 'un üzerinde belleğinde tutmuyormu benim kullancıım kaç level vs diye ? Ne kadar saçma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: josefkoksal

quote:

Orijinalden alıntı: 55musa16

Arkadaşlar bu oyunda ekranı ikiye bölüp multi oynanıyorumu acaba?

oynanmıyor arkadşım. ama hamachi üzerinden ağ kurup çok kişiyle oynayabiliniyor. herkez kendi pc'sinden oynuyor yani. ve oldukça zevkli. ben oynayacak kimse bulamıyorum . beni duyan yok mu hadi ağ kurup oynayalım

tunngleda oynayanlar var

• arkadaşlar 1 oyunda DIRT 1 hileler birtürlü aktif olmuyor o bonus bölümüne 14562 yazıyorum ENTERa basıyorum SORRY vs. yazıyor aktif olmuyor nasıl yapıcam bendeki yazan bonus rakamı farklı hepsini denedim hileleri açamadım bilen varmı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar redist klasorunu paylaşabilecek var mı? Çok minnettar kalırım.

konumu neresi o dosyanın? upload edebilirim
  • arkadaşlar oyun sinir etti beni bugün.Ben daha önce yükleyip bitirmiştim bu oyunu.Bugün tekrar yükledim oyunu, ama tıklayınca hata raporu geliyor! değişik ilaçlarda denedim aynı !!!! neden böyle olmuş olabilir ?
  • neyse hallettim sorunu.Uyumluluk ile çözdüm. ama bişey sorcam

ilk oynadığımdada yapamamıştım.Oyunda ayarlarda çözünürlük gözükmüyor.Haliyle oyun 640*480de .onu system klasöründen yazabiliyorduk.Ben onu ilk denediğimdede olmamıştı şimdi denedim yine olmadı.Çözünürlüğü nasıl değiştirebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Eylül 2010; 22:24:40 >
  • Arkadaşlar oyunu laptopuma yükledim oyunu açıyorum ilk başta dirt 2 logosu çıkıyor ondan sonra dirt 2 executable hatası veriyor (windows 7 home pre. 64 bit) ama daha düşük özellikli masaüstü pc me yükleyince (onda da windows 7 ultimate 32 bit yüklü) sorunsuz oynatıyor. Büyük ihtimal 64 bit olmasından kaynaklı bir sorun ne denediysem olmadı yönetici olarak vs çalıştırdım gene aynı yardımcı olursanız sevinirim.
  • çöldeki kutup ayısı lütfen donma sorunu için verdiğin linki yenilermisin ???
    Edit:indirdm saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seco975 -- 16 Eylül 2010; 21:49:56 >
  • Dirt 2,nfs shift,blur ve split second.Bu oyunlar arasindaki en zevkli oyun hangisi?
  • Ciddi Arcade istiyorsan blur ve split second u denemelisin, blurda ki araçlar lisanslı, oyun power-up tarzı yarış sistemi üstüne kurulu.SS ise Burnout'ın çok çok daha az özgürlük sunan ve konulu (film çekimleri için akrobasi sahnelerini oynuyorsun). NFS shift'i pist yarışları ve modifiye için denemelisin.son zamanlarda çok güzel bikaç eklemelerle süper hale geliyor(ferrariler, ışık modları, ekstra araçlar vs.).arcade'den çok çok hafif sim e kadar zorluk seçeneklerini de içinde barındırıyor. Dirt 2 ise inanılmaz! hayatımda oynadığım en güzel ralli oyunlarından bir tanesi.kesinlikle denemelisin, umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

adam fiestaya hatim indirtmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis
    Ciddi Arcade istiyorsan blur ve split second u denemelisin, blurda ki araçlar lisanslı, oyun power-up tarzı yarış sistemi üstüne kurulu.SS ise Burnout'ın çok çok daha az özgürlük sunan ve konulu (film çekimleri için akrobasi sahnelerini oynuyorsun). NFS shift'i pist yarışları ve modifiye için denemelisin.son zamanlarda çok güzel bikaç eklemelerle süper hale geliyor(ferrariler, ışık modları, ekstra araçlar vs.).arcade'den çok çok hafif sim e kadar zorluk seçeneklerini de içinde barındırıyor. Dirt 2 ise inanılmaz! hayatımda oynadığım en güzel ralli oyunlarından bir tanesi.kesinlikle denemelisin, umarım yardımcı olabilmişimdir

Sagol kardesim.Onerine uyarak dirt 2 yi oynayacagim.Sonrasinda ise split second'i

• Orjinal almak isteyenler için güzel bir fırsat

http://www.direct2drive.co.uk/8769/product/
  • quote:

Sagol kardesim.Onerine uyarak dirt 2 yi oynayacagim.Sonrasinda ise split second'i

ne demek kardeşim iyi oyunlar
  • ilk oyununu günlerce sıkılmadan oynadıgımı hatırlıyorum ve bu oyun ilk bakışta cidden çekici geliyor inşallah ilk oyundaki zevki verir
  • colin mcre ni de içine etmişler nerde o eski rally si.bu bildiğimiz nascarın topraklı çamurlu hali olmuş.
    bom b ok etmişler oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.