Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gamepad sorunu yaşayanlar için :http://hotfile.com/dl/57453718/d620463/x360ce_vibmod_3.1.4.0.zip.html indirip oyunun klasörünün içine atsınlar.
  • arkadaşlar oyunu indirdim ama daha başlamadan hata verdi en son yamasını yükleyenler genelde düzeldiğini yazmış nerden indirebilirim en son yamay birde nodvd nedir?
  • bende de ilk yarıştan sonra menüye dönüşte takılıyo..bi türlü halledemedim.. aynı yarışı 4-5 kere kazandım..
  • Oyun çok sağlam. Alıp oynayın derim. Adamlar hem grafiği geliştiyolar hem oyunlarını. Codemaster bu konuda uzman oldu. EA grafikleri geliştireceğim diye berbat etti Nfs serisini. Bunlar iyi çalışıyorlar. Bu aralar favorim Bioware ve Codemasters. Yürüyün aslanlarım. Dirt 3 ünde trailer ini youtube den bulabilirsiniz. O da bomba olacak gibi. Artık karda da sürecez ralli arabalarını yürüyün garii
  • @yekialem

Test sonuçlarına baktığımda ortalama 30 fps az değil mi, göze rahatsızlık vermiyor mu, yoksa akıcı mı
  • Oyun haliyle %100 olunca bitiyor
    Sonradan yeni yarışlar da açılacak işte.
    Oyunda daha çok bölüm olsaydı son zamanlarda işkence olmazdı.
    Aynı bölümleri oynamaktan gına geldi de bitti en sonunda
  • Dirt 2 beni pek sarmadı. Bilmiyorum bıktım artık yarış oyunu oynamaktan herhalde.
  • Bunda bir konu fln yok ki devamı gelip de yarıda bitsin diyelim..
    Bitirmek istiyosan paşa paşa oynayacaksın aynı bölümleri bu oyunda
    Son yarışlarda çıkan iyi arabalar başta çıksa daha iyi olacak ama onlarda da bir iki yarış yapıyoz oyun bitiyor.
    Ben de daha açmadım bitirdikten sonra artık ne kadar bıktıysam
  • Herkesin istekleri farklı fakat hala Richard Burns Rally'nin üzerine yapılmış rally oyunu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molotow -- 4 Ağustos 2010; 17:26:08 >
  • Richard Burns Rally'de ne ya. ne araba kullanımı bakımından ne de grafikler bakımından dirt 2 nin yanından bile geçemez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

@yekialem

Test sonuçlarına baktığımda ortalama 30 fps az değil mi, göze rahatsızlık vermiyor mu, yoksa akıcı mı

bende 27-30 civarında fps alıyoruma am bi sorun olmuyor. 20'nin atlına düşünce donmalar yapıyor sadece.yoksa gayet akıcı 30 fps ile.
  • Bende 40 civarı alıyorum ama bazı yerlerde yavaş gibime geliyor.
    Bu arada arkdaşın da dediği gibi richard burns rally'nin yeri ayrıdır.
    Bu oyundan sıkıldım ama ondan sıkıldığımı hatırlamıyorum
  • Arkadaşlar bu oyunda ekranı ikiye bölüp multi oynanıyorumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55musa16

Arkadaşlar bu oyunda ekranı ikiye bölüp multi oynanıyorumu acaba?

oynanmıyor arkadşım. ama hamachi üzerinden ağ kurup çok kişiyle oynayabiliniyor. herkez kendi pc'sinden oynuyor yani. ve oldukça zevkli. ben oynayacak kimse bulamıyorum . beni duyan yok mu hadi ağ kurup oynayalım
  • büyük bir heyecanla yenı pc toplayıp oynayacagım dedım, yukledım oynadım. ama hayal kırıklıgına uğradım. bunun sebebi ise grafıkler fln degıl. lisanslı gercek wrc araçlarının kullanılmaması. ve tabıkıde gecmıs yıllardakı araclarında. sımdı ilk versıyon dirt ü ındırcem sadece eskı gercek homologasyon araçlarla oynayabılmek ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerx -- 6 Ağustos 2010; 4:53:45 >
  • beyler 3 cıkmıs sanırım yukledım. akalım Nasıl mıs. Mamundadan yukledım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector
    beyler 3 cıkmıs sanırım yukledım. akalım Nasıl mıs. Mamundadan yukledım

yanlışın var bence daha oyunun ne zaman çıkacağı bile belli olmadı videolar fotolar yeni yeni geliyor.
    bknz:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41741834&p=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector
    beyler 3 cıkmıs sanırım yukledım. akalım Nasıl mıs. Mamundadan yukledım

yanlışın var bence daha oyunun ne zaman çıkacağı bile belli olmadı videolar fotolar yeni yeni geliyor.
    bknz:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41741834&p=1

Boşu Boşuna 7gblık dosya yukledım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

beyler oyunu bitirdim.dirt tour completion %100 oldu.ama bir oyun sonu videosu,credits falan gelmedi?

Colin McRae memorial videosu var ya daha ne
  • codermaster'in daha önceki oyunlarında olduğu gibi
    bunda da sürükleyicilik ve akıcılık yok. 2-3 yarış yapınca sıkılıp bırakıyorum.
    grafikler ve sesler çok güzel olabilir ama
    oyun, oyuncuyu sahnenin içerisinde tutabilmesi gerekir.
    sırf bitirmiş olmak için arasıra oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.