Akıcı oynayabilir miyim? Bir de klavye ile oynanış performansı nasıldır?
Beyler bende orjinal Gta 4 Eflc var daha önce okuduğum kadarıyla The Club alanlar games for windows live aracılığıyla bu oyunuda online oynayabiliyormuş.Peki benim Gta 4 le oynama şansım var mı varsa nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim
Arkdaşlar Selamlar,
Steam'in indiriminden aldım bu oyunu ama windows live accountu çekemiyor dolayısıyla oyunu save edemiyor ve multi olarak oynayamıyorum bu sorunun bir çözümü var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: esg222
Oyunu HD5850 ile oynarken Vsync açtığımda fps yerlerde sürünüyordu ve oyun oynanmıyordu, kare kare atlama yapıyordu. Şuan oyunu gtx 470 ile vsync açıkken çok akıcı olarak oynuyorum.
5770 ile tüm ayarlar full,vsync açık, 1920x1080.sorun yok.
bir kere girdim daha da girmedim.öylece duruyor masaüstünde
dx11 destekli dirt2 oyunundan istediğiniz ayarlarda bench alabilirim.. sadece istemeniz yeter.. ben şimdilik sona dayadığım ayarları koyayım:
ağzını kırıyım.. uzun bişiler yazmıştım ama yanlışlıkla ff i kapadım.. neyse kısacası; min fps kurtarmaz.. Şöyle bir çözünürlük daha varmış 16:9 ar olarak:
arkdaslar benim kontorland analoglu kolum var bu oyunu kolla çalıştırmayı beceremedim sadece klavyeylemi oynanıyor acaba ? Teşekkürler
arkadaşlar bu oyun gamepad ile oynanmıyor mu ?
Evet arkadaşalr gamepad ile oynayabilirsiniz.
Bi sorunum var:
Core 2 duo 1.86 işlemci, 256mb Ge force 7100 ekran kartı ve 1 GB ram ile 800-600 çözünürlüğünde bütün özellikler shadow falan anca en düşükte oynayabiliyorum ama Loading süreleri çok uzun sürüyor bekle bekle oyundan soğudum Karavana girerken çıkarken de çok takılıyor. Oyun da pek sorun yok idare ediyorum da menüler için var mı bi çözüm ?
Bi de bu directx ayarını nereden yaparız ? Kaçta bilmiyorum düşürürsem performansı artar belki
peki arkadasım kol ile oynamak için ayarlarını nasıl yapacağız ?
quote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx
Menüde options bölümünde controller seçeneğine gir, orda normalde sağ sol yukarı aşağı okları var mouse ile tıkla hangisini değiştireceksen, sonra koldan istediğin tuşa basarak seç onun yerine.
quote:
Orijinalden alıntı: RICO_BKR
quote:
Menüde options bölümünde controller seçeneğine gir, orda normalde sağ sol yukarı aşağı okları var mouse ile tıkla hangisini değiştireceksen, sonra koldan istediğin tuşa basarak seç onun yerine.
dostum controller kısmında öyle bişi yok sanırım oyun kolu görmüyor bunu nası düzeltebilir
quote:
Orijinalden alıntı: anqi
quote:
quote:
dostum controller kısmında öyle bişi yok sanırım oyun kolu görmüyor bunu nası düzeltebilir
Orasını bilmiyorum ben dandik bi kol taktım direk okudu kolun driver cd si varsa belki yüklemek gerekebilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anqi
quote:
quote:
Orasını bilmiyorum ben dandik bi kol taktım direk okudu kolun driver cd si varsa belki yüklemek gerekebilir.
kontorland kol var kol nba pes gibi oyunlarda çalışıyor ama Cmd 2 de oyun kolu görmüyor
@anqi kol ile oynamak için bir dosya indirmek gerekiyor.nette araştır bulursun, bulamazsan buraya yaz müsait olunca upload ederim evdeki bilgisayrımdan.
quote:
Orijinalden alıntı: Peerless
@anqi kol ile oynamak için bir dosya indirmek gerekiyor.nette araştır bulursun, bulamazsan buraya yaz müsait olunca upload ederim evdeki bilgisayrımdan.
1 saattir araştırdm ama bulamadım. oyunu aldıgım yer gamepadimin eski olduğunu söyledi ve bana sony satmaya çalıştı. upload edersen sevinirim teşşkrler
tamam hocam akşam bir aksilik olmazsa atarım linki buraya koyarım.istersen önceki sayfalara bak, daha önceki sayfalarda da olması lazım ama link sağlam mıdır bilmiyorum.
Arkadaşlar oyunu bir kaç gündür oynamaya çalışıyorum ama;malesef.....
Öncelikle şu ilk başta açılan 3 yarış bölgesinden başka bir yarış türü veya yeri yokmu.diğer yarışlar nasıl açılacak.
Birde,oyun çokmu zor banamı öyle geliyor.Yarışları lider biteremiyorum arkadaşlar.Hani hiç tecrübem olmasa anlıcamda az çok tecrübemiz var.Hem bu araçların kontrollerini çok övmüşlerdi forum sitelerinde ama ben katılmıyorum.Virajları sprint atmadan dönmek imkansız yada hızı iyice düşürücen tamam bunu anladım ama rakip araç o virajları rayda gider gibi dönüyor aynı NFS de olduğu gibi.MErakla aldım oyunu ama çok çok sinirlendim
emmare
Biraz sabır daha ilk 3 yarışı geçmemişin oyun zor diyosun Bu tarz gerçekçi oyunlarda alışması zaman alır ama alıştınmı da üstüne tanımam dedirtir.
2 gün önce açılan oyun bugün açılmadı.
gfwl kaldırdım kurdum, audio yu software yaptım dx9 ayarını true yaptım oyun ilk açılışında oyundan atıyor.
sinirimden sildim en sonunda oyunu
open-wheel araç sayısının sadece 1 olması hayal kırıklığı oldu benim için.. ilk dirt de tatmin edici çoğunlukta idi..