Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde workermap dosyası olan varsa lütfen bir yere upload ederse çok sevineceğim oyunu oynayamıyorum.
  • bende direksiyon var arkadaşlar acaba hassasmı dokununca hemen dönüyormu araba ?nfs undercover de böyleydi inş. böle değildir... Birde Lan dan 2 pc den oynama seçeneği varmı ? acil cevab bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_1982

elinde workermap dosyası olan varsa lütfen bir yere upload ederse çok sevineceğim oyunu oynayamıyorum.

http://hotfile.com/dl/60718537/0ee6c84/DiRT2_WORKERMAP.rar.html

• Travis PASTRANA- Colin MCRAE - Ken BLOCK

• Ben oyunu yükledim direksiyonla oynuyordum 30 lvle geldim baktım hep aynı yollar bıktım bi dahada oynamadım 3 ü merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Travis PASTRANA- Colin MCRAE - Ken BLOCK

heyt bee şuna bak

Bu arada haberi olmayanlara DiRT 3 2011 in ikinci yarısında bekleniyorr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 21 Ağustos 2010; 16:43:51 >

• oyunu indirdim kurdum yeni makinama.canavar gibi vallahi

bu fps olayına nerede bakıyoruz oyun esnasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman
    oyunu indirdim kurdum yeni makinama.canavar gibi vallahi

bu fps olayına nerede bakıyoruz oyun esnasında?

Fraps adlı program ile bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bi dorum var belki saçmadır ama ben oyunda hangi yarışı yapıp yapmadığımı anlayamıyorum, bunu nasıl anlıyoruz?
  • ben yeni başladım oyuna laptopta oynuyorum ekran kartım iyi değil ati hd 3450 20fps zar zor .oyunun kendisini kurduktan sonra yüklencek yama patch vs vs vs geliştirme gibi şeyler varmı konu çok uzun tamamını inceleyemedim.yani bu oyunu her anlamda daha iyi oynamak için yapabilceğim ne var :D
  • yaa arkadaşlar birisi doruduzgun wheel options veremezmi chillstream icin yoksa oynancak gbi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Travis PASTRANA- Colin MCRAE - Ken BLOCK

Resim çok iyiymiş. Save as... :D

DH tayfası olarak oynayan arkadaşlar varsa oyunu orjinal olarak, birlikte oynayalım, turnuva falan düzenleyelim. Yapalım birşeyler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 28 Ağustos 2010; 1:18:50 >

• Arkadaşlar oyunu bitirdim fakat formatta save'i almayı unutmuşum...Şimdi girdiğimde tüm arabalar vs kapalı..Dolayısıyla Multiplayer'ın hiç zevki çıkmıyor..Bitirdikten sonrada Single kasası gelmiyor insanın:( Oyunu bitiren arkadaşlardan save dosyalarını upload etmelerini rica edebilirmiyim lütfen ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar oyunu bitirdim fakat formatta save'i almayı unutmuşum...Şimdi girdiğimde tüm arabalar vs kapalı..Dolayısıyla Multiplayer'ın hiç zevki çıkmıyor..Bitirdikten sonrada Single kasası gelmiyor insanın:( Oyunu bitiren arkadaşlardan save dosyalarını upload etmelerini rica edebilirmiyim lütfen ? :(

Çalışmıyorki. Formattan önce eski savelerimi yedekledim,sonradn yükledim ama çalışmıyor. Bi yolunu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

Arkadaşlar oyunu bitirdim fakat formatta save'i almayı unutmuşum...Şimdi girdiğimde tüm arabalar vs kapalı..Dolayısıyla Multiplayer'ın hiç zevki çıkmıyor..Bitirdikten sonrada Single kasası gelmiyor insanın:( Oyunu bitiren arkadaşlardan save dosyalarını upload etmelerini rica edebilirmiyim lütfen ? :(

Çalışmıyorki. Formattan önce eski savelerimi yedekledim,sonradn yükledim ama çalışmıyor. Bi yolunu bulamadım.

Doğru yerdeki dosyaları yedeklediğine eminmisn ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizza

quote:

Doğru yerdeki dosyaları yedeklediğine eminmisn ?

elbette,sadece gfwl regisrty'lerini almayı unutmuştum.

• Full Save'leri paylaşabilecek yokmu hala
  • quote:

Full Save'leri paylaşabilecek yokmu hala

bencede full save olanlar varmı
  • ya arkaşdaşar menuler oyunu acarken kayboldu 3 4 oyun oynakdıktan sonra problem ne olabilir sadece bazı yazılar var araba ve etraftaki grafikler görünmüyor ses varama ekran sadece göstergeler var. sistemim kaldırması lazım anlyamadım giti.. E.K=ZOTAC 465 GTX---8 GB RAM DD2 --WİN 7(64 BİT) --AMD Phenom II X4 945 LÜTFEN YARDIM
  • Arkadaşlar redist klasorunu paylaşabilecek var mı? Çok minnettar kalırım.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.