Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu oyunda dünya şampiyonası falan yok mu takım seçme vs?
  • DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

bu dereceyi geliştirebilecek var mı?

Çin-hillclimb. flashback kullanmadan sürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 28 Eylül 2010; 17:26:57 >

• Tunggle da oynayanlar var mı.Serverları görüyorum ama oyunlara giremiyorum.Connection failed.You were unable to join the session. diye hata veriyor hepsinde...
    quote:

Orijinalden alıntı: vico

quote:

Orijinalden alıntı: josefkoksal

quote:

Orijinalden alıntı: 55musa16

Arkadaşlar bu oyunda ekranı ikiye bölüp multi oynanıyorumu acaba?

oynanmıyor arkadşım. ama hamachi üzerinden ağ kurup çok kişiyle oynayabiliniyor. herkez kendi pc'sinden oynuyor yani. ve oldukça zevkli. ben oynayacak kimse bulamıyorum . beni duyan yok mu hadi ağ kurup oynayalım

tunngleda oynayanlar var

• Gerçekten zevkli bir oyun.
  • oyunu intte bulamadım demosunu buldum demosunu oynuyorum şuan orjinali için vatana gittim peşin 56 lira diyorlar oyun güzel(tabi beklediğim kadar değil)
    size sorum şu: oyunun ortalama fiyatı ne kadar. media markt, teknosa gibi yerlerde daha ucuza bulurmuyum. oyuna maks. 35 lira veririm bu fiyata teknoloji marketlerde bulunur mu.
  • arkadaşlar benim orta düzey bi ekran kartım var 64 bit 512 mb g210m laptop 2 gb ram var şu anda 20-25 fps alıyorum patch ı yüklersem oyunun açılmama gibi bir sorunu olurmu yada fps düşermi böyle birşey yaşayan varmı yani ona göre yükliycem teşekkürler
  • Arkadaşlar bu eakrandaki hafif sarımtıraklığı kaldırmak için bir mod vardı yanlış hatırlamıyorsam. adı ne idi???
  • oyun savelerini almak için napmalıyım belgelerim deki dosyaları bir kere yedeklemiştim ama format attıktan sonra tekrar baştan başlamak zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

ken block dirt2 nin açılışında döktürüyo subaruyla o videoyu bulayım
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum... oyunu daha önce oynamadım pc de var 2 3 gündür oynayayım istiyordum ve bugun girdim... live hesabım ile giriş de yaptım ancak şifre istedi o şifreyi nereden temin edebilirim??? gtaIV de ve diğer oyunlarda o şifre olmadan kayıt yapamıyorduk... bunda da öyle muhtemelen... yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar oyunla alakalı iki sorum var , birincisi dx11 destekli bir ekran kartı ( MSI HD5770 HAWK ) ve Windows 7 X64 kullanıyorum , oyunda bildiğim kadarıyla DX11 destekli fakat DX10 destekli kartlardada çalışıyor , sormak istediğim şu oyunu normal olarak çalıştırdığım zaman DX11 modundamı açıyor otomatik yoksa ekstradan bir ayarmı var ? ikinci sorum ise Catalyst 10.10 sürücüsünü yükledikten sonra malezya ( sadece malezya ) pistinde oyun oynarken anlık takılmalar yaşıyorum ( 1440 X 900 , 8X AA ve VSync açık ama diğer pistlerde çok iyi fps değerleri alıyorum bir sorun yok yani sadece malezya da ve 10.10 sürücüsünden sonra oldu ) sebebi ne olabilir ?

Edit : AMD Athlon II X4 640 işlemci ve 8 GB DDR3 1333 Kingston Dual Kit RAM kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 12 Kasım 2010; 13:26:28 >
  • sarımtrak renklerden kurtaracak yama varmıdır acabA ?
  • Selamlar , Joistlik kol ile oynuyorum ancak oyunda kol titremiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı?
  • arkadaşlar oyun ilk yarışı yaptıktan sonra donuyor bu ekranda bir çözümü var mı? yardımcı olun lütfen arkada sesler devam ediyor
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Kasım 2010; 0:30:28 >
  • oyun çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3Mi
    oyun çok güzel.

evet sorunumu hallettim basindan kalkamadim oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum... oyunu daha önce oynamadım pc de var 2 3 gündür oynayayım istiyordum ve bugun girdim... live hesabım ile giriş de yaptım ancak şifre istedi o şifreyi nereden temin edebilirim??? gtaIV de ve diğer oyunlarda o şifre olmadan kayıt yapamıyorduk... bunda da öyle muhtemelen... yardım ederseniz sevinirim

Yanlış bişey yapıyosun şifre filan istemiyo offline olarak girdikten sonra kimsede öyle bişey çıkmaz

• http://hotfile.com/dl/44514197/ae925c3/DiRT2_WORKERMAP.rar.html

ARKADAŞLAR LÜRFEN BİRİSİ oyunun WORKER MAP dosyasını upload edebilirmi :/ bunsuz oyun oynanmıyor donuyor karavanda+ oyundan atıyor.Ben bunu yüklediğimde düzeldmişti ama linkler silinmiş . lürfen upload ederseniz çok mutlu olucam
  • Arkadaşlar bu oyun içinde çalışmayı durdurdu hatasının bir çözümü yok mu hala?
  • steamde indirimde.

5 dolar yarın akşam saat 20.00 a kadar.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.