Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyuna gırıorm 1-2 yarıs sora kendılıgınden kapanıo oyun bu sorunu nasıl halledebılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

@xpress_

Kendi bilgisayarımda sorunsuz oynadığım DiRT2'nin "system" klasörünü upload ettim şimdi, belki işinizi görebilir. Bu klasörü kopyalamayı denemeden önce eski klasörün bir yedeğini alın, ne olur ne olmaz.

http://hotfile.com/dl/34077027/61d8ddf/system_sarppy.rar.html

Arkadaşlar bu yamayı tekrardan yükleyebilir misiniz rica etsem?

• herkese iyi geceler, sorunum şu dirt 2' yi format öncesinde %100 bitirmiştim, format sonrasında GFWL, Xlive ve oyun kaydımı gerekli yerlere kopyaladım.1.1 yamasını yaptım ve format öncesinde de o yama ile oynuyordum.gerekli işlemleri yaptıktan sonra oyuna girmek istediğimde oyun hata verip kapanıyor.eski kayıt dosyalarımı sildiğimde ise en iyi ihtimalle yeni Games For W. Live profili yaratma ekranına kadar geliyor.kaldırıp tekrar kurdum ama bi sonuç yok, gece gece de aklıma bişey gelmiyor malesef, düşüncesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

herkese iyi geceler, sorunum şu dirt 2' yi format öncesinde %100 bitirmiştim, format sonrasında GFWL, Xlive ve oyun kaydımı gerekli yerlere kopyaladım.1.1 yamasını yaptım ve format öncesinde de o yama ile oynuyordum.gerekli işlemleri yaptıktan sonra oyuna girmek istediğimde oyun hata verip kapanıyor.eski kayıt dosyalarımı sildiğimde ise en iyi ihtimalle yeni Games For W. Live profili yaratma ekranına kadar geliyor.kaldırıp tekrar kurdum ama bi sonuç yok, gece gece de aklıma bişey gelmiyor malesef, düşüncesi olan?

aynı sorun bendede war bı cozebılsek sunu:s
  • oyunu %100 bitirdim fakat oyunda hâlâ kapalı olan şeyler var gibi gözüküyor mesela x games asia-eurpo-amerika kampları felan tüm yarışlar bitti neden hala açılmadı bunlar anlamadım
  • Hastayım yav bu oyuna Bir de fırsat bulup oynayabilsem daha süper olacak
  • Klavye ile oynamak çok zor geliyor , bir türlü ilerleyemedim bu yüzden. Klavye ayarlarınızı paylaşır mısınız arkadaşlar? Araba çok çabuk spin atıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

herkese iyi geceler, sorunum şu dirt 2' yi format öncesinde %100 bitirmiştim, format sonrasında GFWL, Xlive ve oyun kaydımı gerekli yerlere kopyaladım.1.1 yamasını yaptım ve format öncesinde de o yama ile oynuyordum.gerekli işlemleri yaptıktan sonra oyuna girmek istediğimde oyun hata verip kapanıyor.eski kayıt dosyalarımı sildiğimde ise en iyi ihtimalle yeni Games For W. Live profili yaratma ekranına kadar geliyor.kaldırıp tekrar kurdum ama bi sonuç yok, gece gece de aklıma bişey gelmiyor malesef, düşüncesi olan?

bende de vardı aynı sorun önceki sayfalarda çözümü yazmıştım bi kontrol et. gfwl yeni sürüm olmalı ondan olabilir. ben oyunun 1.1 yamasını yüklemiyordum. ondan olabilirmi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Klavye ile oynamak çok zor geliyor , bir türlü ilerleyemedim bu yüzden. Klavye ayarlarınızı paylaşır mısınız arkadaşlar? Araba çok çabuk spin atıyor..

ben klavye ayarlarını hiç kurcalamadım. çok süper akıyor araba.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu yükledim ama yarışlardan önceki kısa filmleri falan geçmek için bir tuş yok mu?
  • ATI 10.6 Driveri çıkmış arkadaşlar yüklemenizi öneririm.
    Performansta fark edilir artış oluyor.
  • şu oyunu çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

ATI 10.6 Driveri çıkmış arkadaşlar yüklemenizi öneririm.
    Performansta fark edilir artış oluyor.

Aklıma iyi getirdin, indirmiştim kurayım.
  • bu son driver x1... serisini desteklemiyor mu? hep HD modellerden bahsetmişler. birde bu catalyst, ekran kartı driver'ı değil. Catalyst performansta nasıl bir rol oynuyor bilgilendirir misiniz?
  • Selamlar arkadaşlar dx11 kartım var(hd5870), oyun içinde dx11 diye bir seçenek varmı yoksa otomatik kart öyle olduğu için dx11 lemi açılıyor?
  • arkadaşlar snopy v19b direksiyonum var, bu oyunda çalışırmı?
  • arkadaşlar merhaba benim bilgisayırm bu oyunu oynarken high da kasma yapıyor.özelliklri
    intel i 5
    ati mobility redeon hd 5470 graphics 1 gb ddr3
    ram 4 gb ddr3

marka modeli ise K52JR-A1

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
  • _AMADEUS_ - windows 7 de oynarsan dx11 ile oynar. diğer işletim sistemlerinde dx11 oynayamassın.

Ediz_Donmez - evet oynayabilirsin kardeşim.

erdem_03 - o ekran kartıyla high ta kasması normaldir kardeşim, ayarları biraz düşürürsen akıcı olabilir.
  • Oyunu HD5850 ile oynarken Vsync açtığımda fps yerlerde sürünüyordu ve oyun oynanmıyordu, kare kare atlama yapıyordu. Şuan oyunu gtx 470 ile vsync açıkken çok akıcı olarak oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

_AMADEUS_ - windows 7 de oynarsan dx11 ile oynar. diğer işletim sistemlerinde dx11 oynayamassın.

Ediz_Donmez - evet oynayabilirsin kardeşim.

erdem_03 - o ekran kartıyla high ta kasması normaldir kardeşim, ayarları biraz düşürürsen akıcı olabilir.

Cevap için teşekkürler,win7 kullanıyorum halihazırda ,sorun yok öyle ise.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.