Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

@faysalkaya
    Steam de satılıyor şuan kaçırmayın derim bu fiyata.

tmm internet üzeri keyini satın alabiliceğimiz bi yer varmı bildiğin
  • Başka bir yerden alamazsınız sadece steam şuan bu kampanya ile bu fiyata satıyor.Kredi kartınız yok ise bir arkadaşınız steamdan alır siz parasını yollarsınız sonra size gift şeklinde gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 3 Mayıs 2010; 8:56:50 >
  • oyunu orjinal olan arkadaşlar yardımcı olabliri mi ? illa dvd nin takılı olması mı gerekiyor bu oyunu oynayabilmek için :(((

ÇÖZDÜM: küreklemek gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 4 Mayıs 2010; 14:14:48 >
  • oyunu kopya cd den kurdup dunku indirimden orjinal key aldim ve win live a tanimladim keyi. online oynamam icin once updatei yapmam lazim sanirim ama update ekraninda cok beklememe ragmen ilerleme olmuyor...update baska yolla yapmanin imkani varmi?
  • oyunda 12 level yapmıştım baştan başlayarak. Bu sabah girdim açtığım bütün yarışlar duruyor ama levelim 1 e düşmüş bilgisi olan var mı yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

direksiyonu hafif çevirdiğimde araba aniden dönüyor. patchden sonra oldu bu. momo ayarları ne olmalı?

bir de direksiyonu çevirmediğim halde oyundaki direksiyon devamlı hareket ediyor. bu da kafa karıştırıcı bir durum açıkcası.

1.1 patch'den sonra bende bir değişiklik olmadı. Eskisi gibi rahat oynuyorum. Oyunda momo'yu tanıyor ama gaz ve freni tekrar ayarlaman gerekiyor.
    Zemin düz asfalt olmadığı için direksiyonun sürekli hareket halinde olması gayet normal. Olmaması garip olurdu
    Benim ayarlarım şu şekilde;

Oyun içinde :

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Momo Ayarlarında :
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Çok güzel ayar, teşekkürler dostum

• allah allaaaaahhhhh

ya beyler ben oyunu yükledim
    belli bir seviyeye kadarda geldim oyunda ilk oynadığımda
    sonra kapatıp çıkıyım dedim baktım save edebileceğim bir menü bulamadım
    herhalde windows games live otomatik saklıyor diye çıktım oyundan
    şimdi oyuna giriyorum load yapabileceğim yer yok oyunda
    win. games live a giriyorum oynadığım yerler kayıtlı ama ne yaptıysam kaldığım yerden devam edemedim hep en başa dönüyor oyuna girince
    nasıl kaldığım yerden devam edeceğim
    veya öyle bir şansım yoksa bile nasıl en baştan başlarsam çıkarken saklıyoruz oyunu
  • window live dan oyun kaydedebilmeniz için oturum açmanız lazım. oyununuz orjinal olsa bile benim gibi online olarak oynayamayabiliyorsunuz. önceki sayfalarda online olmadan nasıl kayıt yapabileceğinizi anlatmıştım bi bakın belki işinize yarar. oyunda save seçeneği yok otomatik kayıt yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

Dirt 2 oyununda online olamayanlara çözüm

Arkadaşlar biliyorsunuz dirt 2 oyununu oynamak için Game for Windows Live'da oturum açmanız gerekiyor. Ancak modem, firewall, port ayarlarından dolayı bazı arkadaşlar oyuna girseler dahi oturum açamadıkları için oyunun save (kayıt) modu açılmıyor bu sorunu yaşayıp çözüm bulamayan arkadaşlar birde bunu denesinler başarıya ulaşacaklarını düüşünüyorum

1. Dirt 2 oyununu açın

2. Orta üstte çıkan GFWL a tıklayın

3. Create Gamer Profile diyin

4. Açılan sayfanın sadece üst yarısını göreceksiniz onu aşağıya çekin

5. En alttaki satırda yazan Crate Local Profile linkine tıklayın

6. Yeni açılan sayfadaki bilgileri doldurun ve onaylayın

7. Tebrikler oyununuzu artık otomatik kayıt özelliği ile sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz

Umarım sorun yaşayan arkadaşlara çözüm olur. saygılarımla....

bu söylediklerini yaptım fakat İnternet kafe olduğu için Deepfreeze var bu engel olurmu kayıta?

• http://colinmcrae.110mb.com/dirt2_new-cars.htm bu sitede dirt2 deki araclar icin skinler var. Hic uygulayip basarili olanlar varmi? Ben beceremedim birturlu...
  • Arkadaşlar eğer Orjinal Dirt 2 Kuponu isteyen varsa dükkanıma bakabilir.
  • oyun tek kelime ile mükemmel. Bazen arada hata veriyor deli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

http://colinmcrae.110mb.com/dirt2_new-cars.htm bu sitede dirt2 deki araclar icin skinler var. Hic uygulayip basarili olanlar varmi? Ben beceremedim birturlu...

evet çalışıyorlar. çok ta güzel oldu yeni skinler.
    rardan çıkan dosyayı hangi araba ise onun klasörüne kopyalayıp yenisiyle değiştiriyorsun.
    sonra da oyunu aç. hangi skinin yerini aldığını bulmak için o arabanın skinlerini seçip arabaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Beyol -- 18 Mayıs 2010; 22:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

Dirt 2 oyununda online olamayanlara çözüm

Arkadaşlar biliyorsunuz dirt 2 oyununu oynamak için Game for Windows Live'da oturum açmanız gerekiyor. Ancak modem, firewall, port ayarlarından dolayı bazı arkadaşlar oyuna girseler dahi oturum açamadıkları için oyunun save (kayıt) modu açılmıyor bu sorunu yaşayıp çözüm bulamayan arkadaşlar birde bunu denesinler başarıya ulaşacaklarını düüşünüyorum

1. Dirt 2 oyununu açın

2. Orta üstte çıkan GFWL a tıklayın

3. Create Gamer Profile diyin

4. Açılan sayfanın sadece üst yarısını göreceksiniz onu aşağıya çekin

5. En alttaki satırda yazan Crate Local Profile linkine tıklayın

6. Yeni açılan sayfadaki bilgileri doldurun ve onaylayın

7. Tebrikler oyununuzu artık otomatik kayıt özelliği ile sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz

Umarım sorun yaşayan arkadaşlara çözüm olur. saygılarımla....

bu söylediklerini yaptım fakat İnternet kafe olduğu için Deepfreeze var bu engel olurmu kayıta?

deep freeze varsa kayıt dosyalarını siler ama cafe olduğuna göre mutlaka oyunların save edildiği bir server dosyası vardır ona kaydediyorsa ancak öyle olur

• patch 1.1 cikmis

bu patch i yukledikden sonra calisiyor mu yoksa yeni ilac mi lazim

ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt2_efigs_1_1.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 19 Mayıs 2010; 3:44:07 >
  • Arkadaşlar kaydettiğim save dosyalarını format attıkdan sonra tekrar dirt 2 ye atasım var ama beceremiyorum, kopyalıyorum gerekli yerlere fakat "autosave failed" gibi bu uyarı falan çıkıyor...bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • Test drive 2 ye katlar dirt 2yi
  • Oyunun grafiklerine göre müthiş bir optimasyonu var..Yada OC li olduğu için bende öyle.. 4850 var. 1600x1200 full aa hepsi açık yağ gibi yağ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Mayıs 2010; 10:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol
    quote:

http://colinmcrae.110mb.com/dirt2_new-cars.htm bu sitede dirt2 deki araclar icin skinler var. Hic uygulayip basarili olanlar varmi? Ben beceremedim birturlu...

rardan çıkan dosyayı hangi araba ise onun klasörüne kopyalayıp yenisiyle değiştiriyorsun.
    sonra da oyunu aç. hangi skinin yerini aldığını bulmak için o arabanın skinlerini seçip arabaya bak.

bende olmadi, ustune ustluk savei ucurdu :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol
    quote:

bende olmadi, ustune ustluk savei ucurdu :(

bu işlemin save la hiçbir ilgisi yok. o başka bir problemden bozulmuştur.
    ama skinleri daha detaylı açıklamak gerekirse şunu yap:

http://rapidshare.com/files/389142100/sti_tex_high_02.pssg.html

bu subaru yeni kasa impreza. linkteki dosyayı kopyalayıp "C:\Program Files (x86)\Codemasters\DiRT2\cars\sti\livery_02\textures_high" klasörüne yapıştır de. aynı dosya zaten var değiştimek istiyormusun diyecek evet de. sonra da dediğim gibi oyunda subaru yeni imprezanın skinlerine teker teker bak.

sen de böyle mi yapmıştın?

save problemin windows live ile olan kısmını arkadaşlar yukarda anlatmışlar. ben de format attıktan sonra eski save i açamadım. ama çözümünü buldum.

http://rapidshare.com/files/389147307/dirt2savegame.rar.html

Dirt2 klasörünü C:\Users\username\Documents\My Games klasörüne kopyalıyoruz
    XLine klasörünü C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft klasörüne kopyalıyoruz.
    Microsoft Games for Windows - LIVE programını güncelliyoruz. v3.2 olması tavsiye edilir.

tabi sonra da windows live ayarlarını yapmayı unutma.

oyunu açtıktan sonra oyunun profile ayarlarından ve gfwl ayarlarından kendi bilgilerini düzenleyebilirsin.
    (benim ismimle yarışmak tuhaf gelebilir. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Beyol -- 19 Mayıs 2010; 16:30:34 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.