Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: type-r

Arkadaşlar bir sorum olucak. Araçla yarışa giriyorum ama klavyeye dokunmam ile araba sağa sola gidiyor. Acaip hassas biraz ağırdan alması lazım bana göre , Sizde bu sorunu yaşadınız ve düzelttiniz mi acaba ?

Yok mu cevabı olan ?
  • @switel: 10.3 ATI Radeon'lar için çıkan son driverın numarası..

@type-r: oynanabilirlik açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum şu anda ayarların.. bence öyle alışmaya bak.. ilk Dirt'te durum çok daha feciydi çünkü..
  • 10.3 yükledikten sonra ultra ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum.
    8xAA
    vsync : on
  • Ama kontrol sıfır ya , Aslında gerçekçilik değil bu yani çok basitleştirilmiş araba biraz daha ağır dönebilmeli.
  • arkadaşlar hd3400 bu oyunu kaldırırmı acil cevap verirseniz sevinirim kapanmadan alayım kaldırırsa
  • bitti oyun 18 saat sürmüş
  • Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 19 Nisan 2010; 5:28:18 >
  • Şu dirt2 nin zorluk derecesini biraz daha artırsalar daha iyi olurmuş bana baya basit geliyo ve 1 kaç yarıştan sonra sıkılıyom biraz zorlasalar ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 19 Nisan 2010; 5:28:54 >
  • arkadaşlar oyunu yeni kurdum ama oyunun çalışıp yarışa hazır hale gelmesi 10 dk sürüyor demo videoları çok uzun daha çabuk başlamanın yöntemi varmı
  • bu oyuna ek paket çıkıcak mı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 6 Mayıs 2010; 15:27:10 >
  • Bugüne kadar oynadığım en zevkli yarış oyunu..
    Ki bunu daha 9. levelda bulunan biri olarak söylüyorum..

Sürüş hissi, modellemeler, atmosfer, müzikler.. herşey harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 25 Nisan 2010; 1:14:12 >
  • Yarış başlamadan lobby'de 3 vs 3 tük sonra 2 si sattı tek kaldım.Bekleyelimmi adam dediler, farketmez dedim..Sonrası malum

• Bugun aldim bende steam den 9,99 dolara yine uykusuz geceler basliyor BFBC2 den sonra :). Ben bole ayni anda 4-5 araba kapismayi degilde bildigimiz rally tarzinda oynamayi seviyorum mp da boyle bir opsiyon varmi?
  • Beyler bu son çıkan patch'i nereden yükleyeceğiz ? Kendi sitesine baktım dirt2 'nin ama nerede bulamadım..Ondan sonra Codemasters'ın sitesine girdimhttp://www.codemasters.co.uk/downloads/results.php 'da " DiRT 2 PC Patch (EFIGS) " diye birşey var bunumu indirmemiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • oyunu en sonunda yükledim direksiyonla süper 2dkda alıstım save problemi olmasaydı rahatlıkla %30 a kada rgelmiştim ama save sorunum var
  • ben de bu sabah aldım ,gamepadle alısamadım klavye ile oynuyorum ellerim acıdı yenilsem bile zevkli deminki oyunda 3-4 Türk vardı
    10$ a değdi simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

ben de bu sabah aldım ,gamepadle alısamadım klavye ile oynuyorum ellerim acıdı yenilsem bile zevkli deminki oyunda 3-4 Türk vardı
    10$ a değdi simdiden

10$ orjinalmi aldınız ve orjinalse nerden aldınızz?
  • @faysalkaya
    Steam de satılıyor şuan kaçırmayın derim bu fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.