Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HRNclk777

kesinlikle ters tepti bende, 4850 var.
    47.5 alırken şimdi 42 fps aldım, oyunda da takılmalat olmaya başladı 10.2 ye geri dönüyorum

ekran kartı driverını tam olarak kaldırdığından ve sıfırdan kurduğuna emin misin? yoksa 10.2'nin üstüne mi kurdun?? hoş 10.2'nin üstüne kurulabiliyor 10.3 sorunsuz ancak istersen CCC'yi fln komple kaldır, Program Files'dan ATI klasörlerini kaldır..

sıfırdan kur.. eğer önemli şeylerin yoksa bas formatı birde öyle dene.. bazen format çok işe yarayabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

oyunu bitiren yokmu acaba
  • Arkadaşlar netten 3gb kusurluk rip versiyonunu çektim.Hay çekmez olaydım oyun yüklenmiyor.Sonlarına doğru hata alıyorum.Benimle aynı hatayı alan var mı?Sorunu nasıl çözdünüz?Teşekkür ederim:)
  • arkadaslar en kaliteli ekran goruntusu icin multiplestreaming denen bolumde hangi secenegi secmeliyim?

bir de gama yi arttirmam goruntude neyi degistirir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 27 Mart 2010; 17:36:51 >
  • %90 az kaldı, .ok zevkli ve uzun bi oyun
  • Arkadaşlar çok yeni Logitech Momo aldım Dirt 2 oynamak için.Ama oyun direksiyonu direkt görmüyor.İlla ki tuşları freni hazı direksiyonu tek tek ayarlamak gerekiyor.Menü içi gezmek için yine klavyeye muhtaç oluyorum.Sürücüsünü indirip yükledim.Sanırım 5.08 nolu sürücü.İşletim sistemim Win 7 64bit Ultimate.
    Shift'i denedim sorun yok.Menüde gezinme dahil ger türlü ayarlamayı direksiyon üzerinden yapabiliyorum.Zaten Shift'te hemen hemen her direksiyonun profili var.Ben sadece Momo yaptım o kadar.Başka ayar gerektiren bir durum olmadı.

Dirt 2 oynayan oldukça fazla arkadaş var Dirt 2'yi.Sizde durum nasıl.Bahsettiğim sorun var mı yoksa direkt olarak görüyor mu?

Bir de benim şüphelendiğim bir konu eğer direksiyon yeni alınmamış ise sorun çıkarabiliyor.Belki direksiyonun Fireware'ni güncellemiştir Logitech Win 7 için.Tabi bu bir varsayım.
    O nedenle sorun var yok derken ne zamandır kullanıyor olduğunuda belirtin lütfen.Belki çözülmeyecek bir sorundur boşuna kafa patlatmak istemiyorum.
    Şu ana kadar yeni alınmış(2-3 aylık) Momo kullana arkadaşlarda direkt olarak görünüyormuş.Ben ikinci el aldım o nedenle 1.5 senelik.Eski olmasının etkisi var mı onu sorguluyorum.Momo ile oynayan arkadaşlar cevaplarını esirgemesin lütfen.İyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Arkadaşlar çok yeni Logitech Momo aldım Dirt 2 oynamak için.Ama oyun direksiyonu direkt görmüyor.İlla ki tuşları freni hazı direksiyonu tek tek ayarlamak gerekiyor.Menü içi gezmek için yine klavyeye muhtaç oluyorum.Sürücüsünü indirip yükledim.Sanırım 5.08 nolu sürücü.İşletim sistemim Win 7 64bit Ultimate.
    Shift'i denedim sorun yok.Menüde gezinme dahil ger türlü ayarlamayı direksiyon üzerinden yapabiliyorum.Zaten Shift'te hemen hemen her direksiyonun profili var.Ben sadece Momo yaptım o kadar.Başka ayar gerektiren bir durum olmadı.

Dirt 2 oynayan oldukça fazla arkadaş var Dirt 2'yi.Sizde durum nasıl.Bahsettiğim sorun var mı yoksa direkt olarak görüyor mu?

Bir de benim şüphelendiğim bir konu eğer direksiyon yeni alınmamış ise sorun çıkarabiliyor.Belki direksiyonun Fireware'ni güncellemiştir Logitech Win 7 için.Tabi bu bir varsayım.
    O nedenle sorun var yok derken ne zamandır kullanıyor olduğunuda belirtin lütfen.Belki çözülmeyecek bir sorundur boşuna kafa patlatmak istemiyorum.
    Şu ana kadar yeni alınmış(2-3 aylık) Momo kullana arkadaşlarda direkt olarak görünüyormuş.Ben ikinci el aldım o nedenle 1.5 senelik.Eski olmasının etkisi var mı onu sorguluyorum.Momo ile oynayan arkadaşlar cevaplarını esirgemesin lütfen.İyi eğlenceler.

Momo'yu oyun direk görüyor. Yalnız gaz ve fren tuşunu yeniden ayarlaman gerekiyor.
    Senin sorununa gelince bende ilk alıp yüklediğimde (win7) momo'yu direk görmemişti tuşları tek tek ayarladım. Sonra sistemi yeniden kurduktan sonra yüklememde momo'yu direk tanımıştı. Bu sorun sanırım win7 den kaynaklanan bir problem olsa gerek. Zaten momo'dan kaynaklansa tuşları atarkende sorun olurdu. Bu konuda için rahat olsun
    Logitech'in sayfasında momo için win7'ye uyumlu driver ve profiler programı mevcut.
    Link:http://www.logitech.com/index.cfm/441/320&hub=1&cl=roeu,en?section=downloads&bit=&osid=14

Kullandığım momo ayarları için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27915986/mpage_29/key_/tm.htm#msglink_38469718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 28 Mart 2010; 4:16:20 >

• @eagle teşekür ederim cevabın için.
    Tuhaf bir durum gerçekten.
    Şimdi sırf Momo direkt görsün diye format atmak ağır geliyor açıkçası.
    Yine de çözümün olması sevindirici.Vermiş olduğun ayarları deneyeceğim.
    Daha önce klavye ile oynarken Arcade türü oyunlar cazip gelirdi şimdi ise Simülasyon türü.Arcada daha zorlayıcı oluyor sanıyorum direksiyon ile.
  • Sırf momo için formatla uğraşılmaz ben, başka sorundan dolayı mecbur kalmıştım
    Sonuçta tanımasada manuel olarak yaptığında da aynı işlemi görüyor. Tanıması pratiklik kazındırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 28 Mart 2010; 15:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

%90 az kaldı, .ok zevkli ve uzun bi oyun

oyunu bitirince buraya yazarsan sevinirim
  • arkadaşlar oyunda ilginçtir bende deli perf artısı oldu nasıl oldu onu da söyleyeyim önceden 10.3 kurmadanki driverde 19 20 fps ile oynuyordum sonra 10.3 kurdum fps 24 e cıktı daha sonra atinin ayarları karıştırırken bir baktım 3lü ara bellekleme kapalıymış onu işaretledim ne olacak diye fps şu anda 31 de tüm ayarlar full 8x msaa açık
    laptopum packard bell tj75 118tk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar oyunda ilginçtir bende deli perf artısı oldu nasıl oldu onu da söyleyeyim önceden 10.3 kurmadanki driverde 19 20 fps ile oynuyordum sonra 10.3 kurdum fps 24 e cıktı daha sonra atinin ayarları karıştırırken bir baktım 3lü ara bellekleme kapalıymış onu işaretledim ne olacak diye fps şu anda 31 de tüm ayarlar full 8x msaa açık

bu yeni surumu nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar oyunda ilginçtir bende deli perf artısı oldu nasıl oldu onu da söyleyeyim önceden 10.3 kurmadanki driverde 19 20 fps ile oynuyordum sonra 10.3 kurdum fps 24 e cıktı daha sonra atinin ayarları karıştırırken bir baktım 3lü ara bellekleme kapalıymış onu işaretledim ne olacak diye fps şu anda 31 de tüm ayarlar full 8x msaa açık

bu yeni surumu nereden bulabilirim?

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

• @kamikaze482222
    "3lü ara bellekleme" bu ayar tam olarak nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

@kamikaze482222

ccc - 3d - son sekme deki tüm ayarlar - en altta üçlü arabellek..

ingilizce ise "triple buffering"
  • quote:

quote:

evet bugün oyunu bititdim.

lvl 70 95% de kaldı. sanırım bir kaç yarışta 2. oalrak bitirmiş olabilirim hatırlamıyorum bu yüzden galiba. yada mission'lar dan yapmadıklarım olabilir. yalnız şunu söylemek istiyorum, oyundaki tüm yarışları turnuvaları vs yaptım,artık son yarışta heyecan bastı beni nasıl biticek bu oyun diye, ama tamamen koca bi 0 veriyorum bitişine... oyunun bitip bitmediği anlaşılmıyor çünkü ne bi video ,yazı ne bi kupa vb... gösteriliyor aynen devam ediyo gibisin.. neysee

ama çok çok güzel bi oyun herkese tavsiye ediyorum.Müzikler olsun arabalar olsun grafikler olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

@kamikaze482222

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

@kamikaze482222

teşekkürler

canpii arkadaşın dediğini yaptım gerçekten de 5 fps felan artış oldu. Ayrıca ben 10.3 betanın uzerine full sürüm 10.3 kurdum sorunsuz çalıştı ve oyunlarda hissedilir performans artışı var herkese tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

evet bugün oyunu bititdim.

lvl 70 95% de kaldı. sanırım bir kaç yarışta 2. oalrak bitirmiş olabilirim hatırlamıyorum bu yüzden galiba. yada mission'lar dan yapmadıklarım olabilir. yalnız şunu söylemek istiyorum, oyundaki tüm yarışları turnuvaları vs yaptım,artık son yarışta heyecan bastı beni nasıl biticek bu oyun diye, ama tamamen koca bi 0 veriyorum bitişine... oyunun bitip bitmediği anlaşılmıyor çünkü ne bi video ,yazı ne bi kupa vb... gösteriliyor aynen devam ediyo gibisin.. neysee

ama çok çok güzel bi oyun herkese tavsiye ediyorum.Müzikler olsun arabalar olsun grafikler olsun

katılıyorum oyunu bitirdim hiç bişey yok bu nasıl bi son

• Arkadaşlar bilgisayara format attım. dirt 2 de baya ilerlemiştim. Save dosyalarını saklamıştım. Şimdi o save dosyalarını oyuna eklediğimde görmüyor. Yeniden profil oluşturmamı istiyor. O save dosyalarını çalıştırmanın yolu yok mu? Ben mi bir yanlışlık yapıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softdisk -- 30 Mart 2010; 9:04:51 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.