Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conquête

arkadaşlar bu kadranın üstündeki 5 tane işaret ne anlam ifade ediyor

Flashback sayısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

@ceycey11

Ne marka modem kullanıyorsun.Airties mı?Modelini tam olarak belirtmelisin.

hocam airties ama artık sıkılıp bıraktım ne yaptıysam olmadı firewall kapattım, antivirüs programını değiştirdim, gerekli portları açtım, güncelledim vs vs

Biliyor musun çok şanslısın zamanında aynı sorunu yaşadığımda hiç kimse bir çözüm sunamamıştı sorunu yine ben kendim bulmuştum.O kadar kafa patlatmıştım ki bulmak için senin bu kadar kolay çözüme ulaşak olman beni kıskandırıyor açıkçası.
    Sana model no nedir diye sordum söylememişsin.Model no belirt sana çözümü söyleyim.Bu kadar net konuşuyorum.Port ile Firewall ile alakalı bir durum değil hiç uğraşma.

• DİKKAT edin ss ye bogulabilirsiniz bütün ayarlar sonda 1280x1024 ayarlarda dx11 ekran kartım ati 5770

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 21 Mart 2010; 2:05:45 >

• @1mpossible

Resimleri Simage şeklide eklesenizde sayfayı açarken işkence çekmesek.
  • quote:

quote:

quote:

@ceycey11

hocam airties ama artık sıkılıp bıraktım ne yaptıysam olmadı firewall kapattım, antivirüs programını değiştirdim, gerekli portları açtım, güncelledim vs vs

Biliyor musun çok şanslısın zamanında aynı sorunu yaşadığımda hiç kimse bir çözüm sunamamıştı sorunu yine ben kendim bulmuştum.O kadar kafa patlatmıştım ki bulmak için senin bu kadar kolay çözüme ulaşak olman beni kıskandırıyor açıkçası.
    Sana model no nedir diye sordum söylememişsin.Model no belirt sana çözümü söyleyim.Bu kadar net konuşuyorum.Port ile Firewall ile alakalı bir durum değil hiç uğraşma.

ciddimisin hocam modemim Air Ties 6271 kablo ile bağlanıyorum ne yaptıysam olmadı çözümü bizimle paylaşırsan çok sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ceycey11

ciddimisin hocam modemim Air Ties 6271 kablo ile bağlanıyorum ne yaptıysam olmadı çözümü bizimle paylaşırsan çok sevinirim

Usta seninki de ne biçim bir modemmiş sadece Koçnet abonelerine dağıtılan bir modem.Yani sen bir Koçnet abonesisin.(Biri)

Çözüm şuydu.Airties modemlerin iki çeşit Firmware oluyor.Yani bendeki 5020 modelin öyle.
    İki çeşit Firmware'den kastım
    1.Türkiye
    2.Türkiye-International
    Games For Windows Live ile oyun oynayabilmen için 2. seçenek olan Türkiye-İnternational Firmware'in yüklenmesi gerekiyor.
    Ancak sen sadece Türkiye'deki bir İnternet dağıtıcısının modemini kullandığından Türkiye-International sürümü yok.
    Olmayınca ne yapabiliriz hiçbir fikrim yok.Sen gerçekten istisna çıktın.Hiç böyle birşey beklemiyordum.

Örneğin benim kullandığım modemin indirme sayfasındaki seçenekleri şu şekilde:
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Ne yapabiliriz şaşırdım açıkçası.Sanırım modemini değiştirmeden bu sorunu aşamayacaksın.Belki ileride bu konuda bir Firmware çıkar bilemiyorum.
    Hiç başka yol arama kesinlikle sorun bu.Sırf bu yüzden Windows'u allak bullak etmiştim.Format atmam gerekti o derece yani.

• hımm çok enteresan gerçekten :( bide bu açıdan aratayım bakalım belki bişeyler bulabilirim teşekkürler
  • quote:

hımm çok enteresan gerçekten :( bide bu açıdan aratayım bakalım belki bişeyler bulabilirim teşekkürler

Şu an hangi sürüm yüklü modem arayüzünden raporlara tıklayıp bakabilir bakar mısın?
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 20 Mart 2010; 23:46:02 >

• 1.2.0.10 sürümü yüklü modem için tek firmware zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

arkadaşlar bu kadranın üstündeki 5 tane işaret ne anlam ifade ediyor

Flashback sayısını.

ne işe yarıyor daha doğrusu bi işe yarıyomu
  • Kaza felan yaparsan zamanı geri alabiliyorsun o flashbackler sayesinde, bütün yarışı tekrar etmiyorsun yani. Sayısıda oynadığın zorluk seviyesine göre değişiyor, mühim birşey değil yani.
  • quote:

@1mpossible

Resimleri Simage şeklide eklesenizde sayfayı açarken işkence çekmesek.

''insan'' jpg olarak ekler en azından

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 21 Mart 2010; 1:02:20 >

• tmm özür dilerim düşüncesizligimden dolayı hemen düzeltiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Kaza felan yaparsan zamanı geri alabiliyorsun o flashbackler sayesinde, bütün yarışı tekrar etmiyorsun yani. Sayısıda oynadığın zorluk seviyesine göre değişiyor, mühim birşey değil yani.

anladım teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba. bilgisayarımda orijinal DIRT 2 yüklü. biraz önce de patch 1.1 i yükledim. bilgisayarım i7 işlemci 6 gb ram ve nvidia 250M ekran kartına sahip. oyunun grafik ayarlarından mesela çözünürülüğü değiştirmeye kalktığımda oyundan çıkıyor. DIRT 2 executable problem ve çalışmayı durdurdu diyor. işletim sistemim win 7 home premium 64 bit. bu arada ekran kartının en güncel sürümü de yüklü. sizce sorun nedir???
  • quote:

Kaza felan yaparsan zamanı geri alabiliyorsun o flashbackler sayesinde, bütün yarışı tekrar etmiyorsun yani. Sayısıda oynadığın zorluk seviyesine göre değişiyor, mühim birşey değil yani.

peki hangi tus ile geri alabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

peki hangi tus ile geri alabiliyoruz?

Kaza yaptığınızda(ya da oyun sırasında instant replay yaptığınızda) sol altta bir bar açılıyor orada geri alma F2 tuşu diye hatırlıyorum.F12 ile de flashback yapabilirsiniz.Tabi zorluk derecelerine göre flashback yapma hakkınız da değişiyor ya da hiç olmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 22 Mart 2010; 4:02:37 >
  • arkadaşlar oyunu yükledim. ilk başta açılmadı hata geldi 'hata raporu geliyodu sadece'. sonra driver güncelledim oyuna grdim.

menüde isim falan yazdım zorluk seçtim. 1 YARIŞ YAPTIM SONRA KAMP ALANI GİBİ BİYERE gelirken donuyo oyun ,sadece sesler var ama görüntü takılıyo nasıl çözebilirim bu problemi?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

arkadaşlar merhaba. bilgisayarımda orijinal DIRT 2 yüklü. biraz önce de patch 1.1 i yükledim. bilgisayarım i7 işlemci 6 gb ram ve nvidia 250M ekran kartına sahip. oyunun grafik ayarlarından mesela çözünürülüğü değiştirmeye kalktığımda oyundan çıkıyor. DIRT 2 executable problem ve çalışmayı durdurdu diyor. işletim sistemim win 7 home premium 64 bit. bu arada ekran kartının en güncel sürümü de yüklü. sizce sorun nedir???

Belgelerim > MY Games > DiRT2 > hardwaresetting klasöründeki "hardware_settings_config" dosyasını WordPad ile açıp grafik ayarlarını kendiniz elle yazarak değiştirin, değiştirmeden önce de her ihtimale karşı bu dosyanın yedeğini alın.

Oyundan atma sorunu için de oyunu uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin, belki işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar oyunu yükledim. ilk başta açılmadı hata geldi 'hata raporu geliyodu sadece'. sonra driver güncelledim oyuna grdim.

menüde isim falan yazdım zorluk seçtim. 1 YARIŞ YAPTIM SONRA KAMP ALANI GİBİ BİYERE gelirken donuyo oyun ,sadece sesler var ama görüntü takılıyo nasıl çözebilirim bu problemi?????

cvp verebilecek yokmu o ilk yarıştan sonra kamp gibi yere yad aalan gelecek. ama orda donuyor oyun :/ birde heralde ilk save'i orda yapacak donduğu için save'lemiyor oraları baştan oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 22 Mart 2010; 20:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.