Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 196.21 driveriyla performans artisi saglar miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

4 gb 1333 mhz ddr3 ram
    2.5 ghz core2 quad Q9300 6 mb L2 Cache
    1 gb ati hd 4650
    win 7 home premium 64 bit

karavanın içinde kasıyor çözünürlüğü düşürsemde fayda etmedi

Eğer yapmadıysanız ekran kartınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyin.

Teşekkür ederim yağ gibi oldu

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

arkadaşlar sizce oyunu ps3 e mi alayım yoksa PC yemi ?
    pc özelliklerine panelimden bakabilirsiniz

ps3
  • Catalyst 10.3a sürücüsü ile HD 5970'te %30, diğer 5000 serisi kartlarda %20, 4800 serisi kartlarda ise %10 performans farkı oluştuğu öngörülüyordu Dirt 2'de. HD 5850 ile Dirt 2'nin Benchmark'ında denedim ve ortalama FPS'de %19, minimum FPS'de %24 artış olduğunu gözlemledim.

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
    1680x1050, 8x MSAA, Catalyst'ten 16x AF açık, tüm ayarlar sonda (DX11).

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
    Catalyst 10.3a sürücüsü ile HD 5970'te %30, diğer 5000 serisi kartlarda %20, 4800 serisi kartlarda ise %10 performans farkı oluştuğu öngörülüyordu Dirt 2'de. HD 5850 ile Dirt 2'nin Benchmark'ında denedim ve ortalama FPS'de %19, minimum FPS'de %24 artış olduğunu gözlemledim.

bir de bu cikan yama fsp artisini sagliyor mu? deneyen arkadaslar bilgi verirse sevinirim. ona gore ben de yukleyecegim.

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
    1680x1050, 8x MSAA, Catalyst'ten 16x AF açık, tüm ayarlar sonda (DX11).

bu yaptiginiz olay tam olarak nedir? oyunun son cikan yamasini mi yuklediniz yoksa baska birsey mi yaptiniz? benim ekran kartim da geforce g210m. ben de bu yaptiginizi yaparsam persormans artisi gozlemler miyim?

bir de goruntu kalitesi icin msaa'yi mi yukselteyim yoksa bazi ayarlari high'a mi cikartayim. ikisini birden yapinca kasmaya basliyor. o yuzden birini secmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 18 Mart 2010; 9:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

quote:

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 5850 ekran kartı aldığım için dirt 2 oyunu içinden çıkktı kurulumunu yaptım key vs hallettim ama windows live için online olmalısın yoksa save yapamazsın gibi bir uyarı alıyorum online olmak için şifre falan yazıyorum sonrasında

downloading profile...... diyor

sonrasında

the live service may be avaible or the may be an issue with your home network equipment or firewall to check live service status

diyor ve kalıyorum bu sonunun kaynğı ne olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum

msne girebiliyorum nette sorun yok norton internet sec. kullanıyorum

İşletim sisteminiz nedir ?
    Arkadaşım Xp kullanırken çok çekti o sorundanMasaüstü bilgisayarı ile ne yaptıysak bağlanamıyor.Laptopta Vista kurulu o bağlanıyordu.Masaüstünde Win7 ye geçti sorun felan kalmadı şimdilik.

İlk olarak Norton I.S den "Games for Windows Live" programına izin vermeyi deneyin

nis den oyunla ilgili herşeye izin verdim olmadı firewallı kapattım olmadı ne yapacağımı bilmiyorum bu arada işletim sistemim win 7 ultimate:(

Çok basit bir yöntem olacak ama denemekten zarar gelmez.Cookieleri temizleyip , ipconfig /flushdns yapın ve modemi kapatıp açın ve tekrar ipconfig /flushdns yapıp girmeyi deneyin

hocam yok böylede olmuyor nis'i kaldırdım windowstan izin verdim ama nafile windows live güncelledim o da fayda etmedi ayrı olarak oturumumu açabiliyorum ama oyunda açılmıyor

• @switel

Ati'nin çıkardığı, ekran kartı driver (sürücü) güncellemesi. Nvidia da Dirt 2'de performans artışı sağlayan bir driver çıkardıysa, onu kurduğunuzda performans artışı görürsünüz. MSAA'nın ve diğer ayarların ekran kartınızın başarımını ne oranda düşürdüğünü bilmediğim için net bir şey söyleyemem, FPS'nin oynanabilir düzeyde olduğu en uygun ayarı siz deneyerek bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 18 Mart 2010; 11:03:57 >
  • peki nvidia'nin dirt 2 de performans artisi saglayan driverinin olup olmadigini nereden bulacagim.nvidianin kendi sitesine mi bakmaliyim?
  • @ceycey11
    Birde GFWL için gerekli olan portları açmayı deneyin isterseniz
  • quote:

@ceycey11

akşam ilk işim bunu denemek olacak teşekkürler şimdiden
  • quote:

@ceycey11

GFWL portlarını bulamadım maalesef ama WLde sorun için ayrıntılara baktığımda internet ip adresim ve upnp için not signed in diyor bundan kaynaklı olabilir mi?
  • quote:

quote:

@ceycey11

GFWL portlarını bulamadım maalesef ama WLde sorun için ayrıntılara baktığımda internet ip adresim ve upnp için not signed in diyor bundan kaynaklı olabilir mi?

http://forums.gamesforwindows.com/t/4403.aspx

Üstteki linkte gerekli portlar mevcut.Eğer modeminizin arayüzünde UPnP kapalı ise onuda açık duruma getirin.

• hayatımda oynadığım en zevkli ralli oyunu,grafiklerde çok iyi

Önceki sayfaları okudum bazı arkadaşlar Shift iyi gibisinden komik cümleler kurmuşlar,bence oyun zor geldiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

oyunun resmi olarak yaması çıktı standlaone patch olarak codemasters ın forumlarında link verilmiş

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Linkide ben vereyim: (354MB)
    ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt2_efigs_1_1.exe

Oh çok sağol.

• Arkadaşlar imzamdaki sistem ile bütün özellikleri maximum'a getirdiğim zaman benchmark testinde average fps 55 oluyo.Sizce nasıl iyimi ?
  • @ceycey11

Ne marka modem kullanıyorsun.Airties mı?Modelini tam olarak belirtmelisin.
  • Bu oyun colin mc rea challenge'ı kazanınca mı bitiyor?
  • dirt 2 joypad bağlantısı nasıl nereden yapılır bilen varsa yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

arkadaşlar bu kadranın üstündeki 5 tane işaret ne anlam ifade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

@ceycey11

Ne marka modem kullanıyorsun.Airties mı?Modelini tam olarak belirtmelisin.

hocam airties ama artık sıkılıp bıraktım ne yaptıysam olmadı firewall kapattım, antivirüs programını değiştirdim, gerekli portları açtım, güncelledim vs vs
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.