Şimdi Ara

dirt 3 executable çalışmayı durdurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün dirt 3ü indirimde orjinal olarak aldım eve geldim oyunu yükledim ilk açtığımda xlive dll hatası verdi sonra internetten bir şeyler yaptım bu sorun çözüldü ama oyuna basınca hiç bir şey gelmiyordu ve görev yöneticisindede bir süre sonra yok oluyordu işlemler bölgesine geliyordu sadece daha sonra gameforwindowsliveı gördüm bir yerde bunu yükleyeyim dedim onu yükledim oyuna girdim şimdide dirt 3 executable hatası veriyor oyunu orjinal aldım yeniden yükleyip crack atıp orjinal oyunun boşa gitmesini istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz

• kardeş sorununa çözüm buldun mu bende bu hata ile karşı karşıyayım her yolu denedim executable hatası çıkıyor
  • mutlaka vardır bır yolu o tur oyunlarla ılgılenmıyorum hıc ılgılenmıs olsam yardımcı olmak ısterdım
  • Sisteminde

Rapture 3d
    OpenAL
    Gamesforwindoslive (son sürüm)
    ve Directx (son sürüm) yüklümü ? eğer bunlardan biri yüklü değilse bu hatayı alırsın format atmana gerek yok. Eksik olanı yükle
  • Arkadaşlar sorunun çozumunu buldum ilk belgeler/my games/dirt3/hardwaresettings/ buraya girdikten sonra ''hardware_settings_config'' bu dosyayı açın

bu çıkacak

hemen alttaki <directx forcedx9="false" /> dizinini bulun

<directx forcedx9="true" /> diye değiştirin ve kaydedin sonrada ''hardware_settings_config'' dosyasına sağ tıklayıp salt okunur yapın.... sorun çozulmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger99999 -- 30 Ocak 2016; 17:40:49 >

• bende değişiklik yapamayacağımı söyleyen uyarı veriyor
  • danger99999 D kullanıcısına yanıt
    Olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger99999

Arkadaşlar sorunun çozumunu buldum ilk belgeler/my games/dirt3/hardwaresettings/ buraya girdikten sonra ''hardware_settings_config'' bu dosyayı açın

bu çıkacak

hemen alttaki <directx forcedx9="false" /> dizinini bulun

<directx forcedx9="true" /> diye değiştirin ve kaydedin sonrada ''hardware_settings_config'' dosyasına sağ tıklayıp salt okunur yapın.... sorun çozulmustur.

Dostum aynen dediğin gibi yaptım ama bende de olmadı. Sistem Win 10 64Bit Diğer microsft marketplace, game for windowslive vs hepsini de yükledim nedir bu anlamadım gitti

Edit:Sorunu çözmüş bulundum. Tabi sizin hata mesajı durumları sonuçları farklı olabilir. Bendeki sıkıntı D:/ diskine steam kütüphanesi şeklinde bir klasör yapıp oyunu ona indirmemden kaynaklanıyordu. (klasör ismindeki türkçe karakter sıkıntısından) bu klasörü SteamLibrary olarak düzeltince oyunu kaldır dedikten sonra tekrar kurulumu steamlibrary'ye yap diyerek dosyaları onaylattım sonrasında sıkıntısız hata vermeden çalıştı. Gelen hatayı da Başlata Sağ tık "Olay Görüntüleyicisi" > Windows Günlükleri > Uygulama kısmındaki hata mesajı detayından hatalı yol gibi bir hata aldğımdan buldum. Sizde farklı bir yere kütüphane attıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. Umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek66 -- 14 Kasım 2016; 0:45:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.