Şimdi Ara

Dirt 3 mü Grid 2 mi Euro Truck Simulator mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 3 oyundan sadece birini alacağım ama hangisini alsam multiplayer'ı daha çok sarar, daha uzun süre oynayabilirim sizce? Bir öneride bulunabilir misiniz bana acaba? Single player oynamam genelde sadece multiplayer. Ya da bunların yerine düşük sistemde oynanabilecek güzel oyun biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz.

Ram: 4 GB
    Ekran Kartı: 1 GB (Nvidia GeForce 310M)

• Güncel
  • 3 oyunuda oynayan biri olarak multi olarak grid 2 bir adim onde lvl atladikca arabayi modifiye yapabilir seviye atladikca yeni araclar aciliyor dirt 3 ayni lvl sistemi var ama modifiye vs yok klasik rally araclari ets 2 mutli olarak belli bir yerden sonra sikiyor is bulunmuyor server girilemiyor modcular multiyi yaptigi icin bagzen sikinti cikabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

3 oyunuda oynayan biri olarak multi olarak grid 2 bir adim onde lvl atladikca arabayi modifiye yapabilir seviye atladikca yeni araclar aciliyor dirt 3 ayni lvl sistemi var ama modifiye vs yok klasik rally araclari ets 2 mutli olarak belli bir yerden sonra sikiyor is bulunmuyor server girilemiyor modcular multiyi yaptigi icin bagzen sikinti cikabiliyor

Yorumunuz için teşekkür ederim. Grid 2 nin demosunu denedim hoşuma gitti fakat araç kontrolü zor mu ben mi unutmuşum araba sürmeyi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfkartal

quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

3 oyunuda oynayan biri olarak multi olarak grid 2 bir adim onde lvl atladikca arabayi modifiye yapabilir seviye atladikca yeni araclar aciliyor dirt 3 ayni lvl sistemi var ama modifiye vs yok klasik rally araclari ets 2 mutli olarak belli bir yerden sonra sikiyor is bulunmuyor server girilemiyor modcular multiyi yaptigi icin bagzen sikinti cikabiliyor

Yorumunuz için teşekkür ederim. Grid 2 nin demosunu denedim hoşuma gitti fakat araç kontrolü zor mu ben mi unutmuşum araba sürmeyi? :)

Zamanla alısırsınız aslında virajlarda el freni ile dönmeyi deneyin daha basit ve hızlı oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.