Şimdi Ara

!! GRAN TURISMO 4 !! (Hala NFS mi? yoksa TOCA Mı ?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SAYFA PLAYSTATİON CULAR İÇİN GRAN TURİSMO SAYFASI OLSUN HERKEZ BURDA , OYUN İÇİNDEKİ OLAYLARI VE OYUN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİ YAZSIN.

iLK olarak bugün gran turismonun orjinal oyununu almış biri olarak oyun hakkındaki ilk izlenimlerimi yazayım, oyun için bazı sitelerde 8.5 - 8.7 - 8.9 - gibi puanlar verilmiş ,bu puanlara bakarak oyun içinde eksik şeyler olduğunu düşüneceksiniz gerçektende oyun içinde 2 saatlik bir oynamamdan sonra bir kaç ufak mide bulandırmayan ufak hatalar var , her güzelin bir kusuru var diyelim artık. Ufak hatalardan biri arabaları viraj içinde çok zor savurup kaydırarak virajı dönmeniz ,yani düşük beygirli arabalar yada yüksek beygirli arabalar olsun, dönmek için mutlaka belli bir hızın altına inmek lazım zaten fizik kurallarına bunu öngörüyor.
    bazı önden çekişli arabalarda bunu yapmayı başardım yani hızlı gelip viraj içinde savrulup dönmek, benim tesbit ettiğim ikinci bir kusurda toprak yolda yarışırken yol kenarlarında bulunan toprak yada taş duvar diyelim bu gibi durumlar sizin dışarı çıkmanızı engelliyor , toprak yolda bu duvarlar oyun içinde size baskı yapıyor ve zaten duvarlara çarptığınız zaman hızınızda kesiliyo yani bazı yollarda rahat olamıyorsunuz.

çok güzel, göze hoş gelen bir ekran yapısı var ve zaten standart oynanabilen 2 mod var biri arcade biride gran turismo modu , gran turismo modun da bolca malzeme var bildiğiniz gibi(lisanslar vs)
    lisanslara baktım biraz , baya kazık geldi altın alma durumu, çok ince ayrıntılar var herzaman ki gibi.
    arcade modda 4 kısım var , toprak yarışı - şehir içi yarışı- diğerlerini unuttum

oynayan arkadaşlar buraya oyunu anlatırlarsa ,kendi düşüncelerini çok iyi olur bu konuyu gran turismo kısmı yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 5 Eylül 2005, 21:17:29 >

• uyumayın playstationcular.
  • oynayan arkadaşlar görüşlerini bu sayfaya yazsın bugün ehliyetleri oynadım internatiol B ve üstü kazıktı.
  • BU ARADA İNTER. B Yİ BİTİRDİĞİNİZ ZAMAN NİKE IN İLGİNÇ BİR ARABASINI VERİYO VALLA 4 TEKERLEKLİ UZAYVARİ BİR ARABA , NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM SANKİ GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ÇALIŞAN ARABALARA BENZİYO.
  • senden başka oynayan yok galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

senden başka oynayan yok galiba.

YATTILAR GALİBA AMA YAZAN ÇIKAR BEN ORJİNALİNİ ALDIĞIM İÇİN İLK BEN OYNADIM HERAL.
  • EHLİYETLERDEKİ BMW VE MERCEDES ÖZELLİKLE SLR 500 ÜN YOL TUTUŞU KARŞISINDA AĞZIM AÇIK KALDI

HELEKİ EKSOZDAN ÇIKAN ATEŞ VE PATLAMA SESİ ÇOK GERÇEKCİ.

TEST COURSE DA BMW M5 İ TEST ETTİK MODİFİYESİZ OLARAK ALET 350 YAKIN BİR DEĞER YAPTI , PORSCHE DE BUNDAN BİRAZ FAZLA AMA BMW M5 DE 7.VİTESİ GÖRDÜK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 3 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    WINNING ELEVEN mi? yoksa PES mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lisans ların birtanesindede mercedesin ilk buharla çalışan arabasını verdi , gerçekten oyunda çok ilginç şeyler var.
  • Granturismo 1 ve 2 deki bütün ehliyetleri altın aldım en iyi arabam Nissan skyline gtr vsipec R34 956bg pist rekorlarımda var hatta birtanesinde sanırım dünya rekoru bendedir ps bir göz atayım hangi pist olduğunu yazarım

Ps 2 olmadığı için granturismo 3 ve 4 oynayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 30 Mart 2005, 0:13:27 >
  • BUGÜN SPECİAL LİSANSLARA GEÇTİK BAYA KAZIKTI OYUN, ANCAK 5 LİSANS ALABİLDİM, YOLLAR VE ARABALAR NERDEYSE BİRBİRLERİYLE ZIT BİR KONUM İÇİNDE LİSANSLARDA.
  • ahhh ahhh ps2 olsada bizde oynayıp yorum yazabilsek ahh ahhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

ahhh ahhh ps2 olsada bizde oynayıp yorum yazabilsek ahh ahhh

ps3 alırsın boşver ilerde, sağlık olsun.
  • mercedesin bölümündeki modifiyeli 190 E ye hastayım ama , araba çok tahrik edici duruyo 80-90 ların arabası ama mükemmel bence.
  • OYUN İÇİNDE KARŞILAŞTIĞIM BİR DİĞER ÖNEMLİ NOKTA DA , BAZI YARIŞLARDA DUVARA YADA DİĞER ARABALARA VURDUĞUNUZ ZAMAN 5SN YE 50KM/H HIZDA GİTMENİZE İZİN VERİYO YANİ CEZA ALIYORSUNUZ.

PİT OLAYIDA ÇOK GÜZEL , PİTE GİRDİKTEN SONRA NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZİ SİZE SORUYO VE PİT OLAYI ÇOK HIZLI DEVAM EDİYO.
  • dostum bu gt4 kopyalanamıyormuş doğrumu

eğer kopyalayabilirsen bana verde bış kalmasın sayfa
  • % 50sindeyim ben oyunun. 50 tane araba var garajımda. Şu an Suzuki Escudo ile(1070 beygir) 300 mil yarışı kasıyorum. Sana tavsiyem sldaki altın renkli yerden ilk yarışı bitirip citroen cien i kapman. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ben Lisansları yani ehliyetleri çok kolay aldım. Oyun çok güzel ve çok geniş. Ancak dediğin olaylar can sıkmasada hafiften mide bulandırıyor. Mesela rally pistleri pek zevk vermiyor. Oyunda bazı yarışlardan sonra kazanılan enterasan araçlar var ki onlarda oyunun ekstraları. Eski modem Mercurymle Mercedeslerin Bmwlerin yanında mermi gibi geçmek çok zevkli oluyor. İnanın sırf bu oyun için Ps2 alınır. Giriş demosunu internetten bulun indirin zaten bir daha Nfs oynarsanız ne olayım.
  • http://www.gamershell.com/download_8406.shtml

İşte giriş videosu. 81.3 mb' çık ama inanın buna değer. İnanın Pc'de araba yarışı oynamak canınız istemeyecek.
  •  !! GRAN TURISMO 4  !! (Hala NFS mi? yoksa TOCA Mı ?)

!! GRAN TURISMO 4  !! (Hala NFS mi? yoksa TOCA Mı ?)

•  !! GRAN TURISMO 4  !! (Hala NFS mi? yoksa TOCA Mı ?)

YOKSA SİZ HALA DEDENİZİN NFSSİNİMİ OYNUYORSUNUZ?

• bende merak ettım harıden..ilk ps1 ler cıktıında bunun 1ini we 2sini oynamıstım..3 we4 hakkında en ufak bir fıkrım yok..Benım merak ettıgım husus bundada ilk oyunlarındakı gibi hasar modu yok dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 31 Mart 2005, 2:42:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.