Bildirim
Forza Horizon 3 alınır mı ?
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
70 liraya 3 ay gold+yenileme açık yaparak 1 ay+2 aylık ultimate pass alın(100 lira ediyor ama neyse) 6 aylık live+gamepass ile birlikte FH4 oynarsınız.
Yanlışım varsa düzeltin @GCGorusu -
bence yapıp yapılabilicek en mantıklı hareket toplam 85 e geliyor üstüne forza 4 ve gears 5 ultimate keyfi -
İki oyunun da demosu mevcut ikisini de oynayıp öyle karar verin bence -
Forza Horizon'ın her oyunu çok güzeldir... Ama gamepass çok fena borderlands 3ün pahalılığıba bile üzülemedim, gears5 geldi ea access'e anthem geldi derken enter the gungeon, deadcells filan eklendi gamepasse... Durumlar fena :)) -
Arkadaşlar bende aynı ikilemdeyim. The crew 1 2 oynadım 2 daha eğlenceli beğendim. Ama forza çok daha detaylı ve daha gerçekçi grafiklere sahip. Oynamak istiyorum 3 mü alsam 4 mü ? Aradaki fiyat farkına değer mi? -
Game Pass içerisinde mevcut olan bir oyunu almanızı önermem. Elinizde kalır oynadıktan sonra kimseye satamazsınız. -
3 ile 4 hatta 2 arasında mekan hariç pek fark yok. En eğlenceli dlcler bence 3'te (Hot Wheels mükemmel bir dlc). Dolayısıyla son çıkan 4 diye 4 almak zorunda hissetme kendini. -
Gamepass olarak oynayıp komple alan arkadaşlar var.Bende gamepass e uygun değilim bazen bi sararım 15 20 gün oynuyorum.2 3 ay dokunmuyorum. Sonra tekrar sarıyorum. Örneğin AC Odyssey %35 e iki ayda geldim sonra 3 ay oldu açmadım The crew veya pubg atıyorum. Abonelik yerine bende olsun dilediğim zaman açarım. Satmak istemiyorum. Kutulu oyun dışında satmadım. Hikaye, oyun mekanikleri, görsellik mutliplayer olarak hangisini önerirsiniz. Veya bu sene 3 seneye 4 olsa gerek olur mu? -
Mutlisi, oyun mekaniği, araç çeşitliliği vs 3 ile 4 arasında çok fark var mı? Mesela biri bana sorsa crew 1 mi 2 mi diye ben direk 2 diyebilirim!? -
Hocam 1 yıllık game pass 90 tl, ama siz bilirsiniz alıcaksanız 4 alın -
Bu fiyatı bilmiyordum. O zaman işler değişir. Gamepass olabilir. -
Dijital oyun kardeşliği kısmına girin, 70-100 tl arasında bulursunuz -
P1 20₺ almıştım bencede arkadaşların dediği gibi üyelik alıp öyle fh4 oynayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X