ben demoyu indirdim ama ne diyeyim bu adamlara bilmiyorum oyunun download işlemi bittikten sonra oyuna heyecanla girdim önce dehşetmi dehşet insanın ağzının suyunu akıtacak kadar inanılmaz bir video izledim allah be oyuna bak dedim hemen heyecanla oyuna başlamak için start yaptım ama ne göreyim nerde o videodaki oyun nerde bu oyun grafikler videodakilerin çeyreği bile olamaz bu ne rezalettir anlayamadım hala ps1 den beri giden anlayış devam ediyor oyunların başlarına inanılmaz efektler koyarak insanların gözlerini boyuyorlar oyuna bi giriyorsun araki o oyunu bulasın kim ne derse desin kardeşim ben hiçmi hiç beğenmedim baya bi zaman önce başka bir sitedede motorstorm denen oyununda eleştrisini yaptım millet avukat kesildi nasıl oyunu kötülersin oyun güzel neyi var diye beni topa tuttular kardeşim bu oyunda güzel motorstormda güzel hatta şuana kadar gördüğümüz en inanılmaz grafiklere sahipler ama benim demek istediğim neden milletin gözünü boyuyorsunuz kardeşim göz var nizam var nerde o demo nerde bu oyun ayrıca oyunun kontrolü böylemi olur yaa ayıp valla oyunu yapanlara adam eline bir alıp oynar acaba bu oyunun kontrolü nasıl olmuş diye tam anlamıyla rezalet yolda durmak imkansız