Şimdi Ara

Diş Beyazlatma Ve Temizlettirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce diş beyazlattıran varmı forumda. Benim dişlerim sarı renkte ve gülerken normal konuşurken rahatsız oluyorum. Diş taşı temizletme ile bunu birlikte yapmak istiyorum ne kadara patlar bana

• Diş taşı temizletmekle pek alakası yok beyazlatma işleminin ve cidden pahalı ayrıca diş beyazlatma dediğin şey pek sağlıklı değil insanın genetiğinde gelen bir diş rengi var bence çok oynamamak lazım
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce diş fırçalama alışkanlığım yoktu halen yok ama 0 dan bir başlangıç yapmak istiyorum. Diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalamak işe yararmı doğal rengine döndürmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hide and Seek

Benim daha önce diş fırçalama alışkanlığım yoktu halen yok ama 0 dan bir başlangıç yapmak istiyorum. Diş fırçasıyla düzenli olarak fırçalamak işe yararmı doğal rengine döndürmekte.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminen bu yaşa kadar düzenli fırçalamadıysan bu saatten sonra işe yarayacağını pek sanmam anca diş sağlığını korursun ama sen yine de bi diş hekimiyle görüş
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    18 yaşındayım. Yani çok mu geç herşey için ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hide and Seek

18 yaşındayım. Yani çok mu geç herşey için ya :(

Bilemem o kadarını dediğim gibi bi dişçiyle görüş en iyi cevabı o verir ama bu saatten sonra bembeyaz dişler zor bence
  • Çok pahalı bir şey değil. Bende düşünüyorum.

Internetten arastir ev tipi ve ofis tipi falan var ikisi farklı fiyatlarda, doktoruna göre de değişiyor.

Dişlerini bembeyaz yapmasını beklememelisin fakat suandakinden daha iyi bir duruma getirir en azından ama sonrasında düzenli fircalamalisin bu beyazligin kalabilmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Yani rahat gülmek istiyorum tek sıkıntı o. Veya konuşurken gülümsemek yani, dişlerim sap sarı değil şuan ama hoş bir görüntü yok.
  • Diş taşı temizletme yılda 1 yapılmalıdır. Fiyatı 200 tl civarındadır. Diş taşı temizletme yaptıktan sonra pasta ile dişler beyazlatılır. Ben bir kere yaptırdım. Önümüzdeki haftalarda da yeniden yaptırıcam. Diş taşı temizliği önemlidir. İyi bakılmadığı takdirde diş etinde çekilmeler olur ve ilerleyen yıllarda dişlerin düşmesine kadar gidebilir bu süreç.

Diş hekimi değilim. Ortadonti tedavisi uzun yıllar gördüm,meraktandır diye de doktarlara herşeyi sorardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Pasta ile beyazlatma görüntü olarak bir fark yaratıyor mu ? Benim istediğim aşırı beyaz dişler değil yani normal dişler.
  • 40 50 liralık diş macunlarıyla beyazlatırsın sabah akşam fırçalamayla. Temizlettirince diş hassasiyetin artabilir.
  • Pollos kullanıcısına yanıt
    Bir tavsiyen var mı macun için ?
  • Hide and Seek kullanıcısına yanıt
    Dişlerin beyazlar iyi bir görünüme kavuşursun. Pasta dediğim kullanılan malzeme aslında. Diş taşı tedavisinin üstüne diş cilası yapılıyor. Leke ve plaklara kesin çözüm budur.

Diş macunu önerisi olarak Clinomyn

Diş macunu alımı yaparken renklere dikkat edin. Kutu üzerinde yada macunun paketi üzerinde renkler bulunur. Bilmiyorsanız konu hakkında bilgiyi bir araştırın ona göre macun seçiminde bulunun.

• diş rengi her zaman bakımsızlıktan sarı olmuyor. benim dişlerin doğal rengi sarıydı ve çok kafaya takıyordum. izmirde bir dişçide kampanya vardı diş beyazlatma 300₺ gibi bir fiyat diyordu. e tamam yaptıralım dedik ve en büyük verim doğal koyu renge sahip dişlerde ortaya çıkıyormuş. ofis tipi beyazlatma işlemi yapıldı. dişlere mavi jel gibi birşey sürülüyor ve üstüne kırmızı ışık/ışın tutuluyor. 15-20 dk. işlem devam ediyor ve dişlerde aşırı hassasiyet meydana geliyor ama yok böyle bir beyazlık. hassasiyet 1 hafta kadar hafifleyerek devam ediyor. ilk anki beyazlık bir süre sonra kayboluyor fakat yine de beyaz kalıyor. ben 2 seans yaptırdım 2 sene oldu heralde renk dönmeye başladı. ne yazık ki hollywood dişleri biraz masraf çıkarıyor. sağlık konusunda bir fikrim yok ancak en azından bir kez yaptırıp görmelisiniz.

• Eğer çürük değilse doktora para harcamak yerine en az 1 ay boyunca düzenli olarak günde iki kere fırçalarsanız dişinizin doğal rengini görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.