Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diş muaynehanesi açmak şu anda sanırım en az bi 100.000 tl kadar tutar..

muaynehane açıp yürütemeyip kapatanlar da var, yılda milyon liralar kazanan da var..

o yüzden önemli olan bu mesleği yapmak isteyip istemediğin, sonrası senin becerine, insan ilişkilerine bakıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

üniversite ya da devlet hastanesi gibi bir yerde mi çekilecek ?

dişin gömük mü ?

herkesin tarzı farklı ama gömükse biz öncesinden antibiyotik veriyoruz, senin doktorun sonradan vericektir belki..

Disim tamamen disarda ama yanagima bakan kismi çürüyüp kirildi. Diger 20lik disimde ayni durumdaydi direk cekmislerdi cerrahilik bir durum varmi onuda bilemiyorum. Devlet hastanesinde cektircem. Cerrahi sikintili derseniz ozelede gidebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benim 20 lik alt 2 dişin yarısı çıkmış gözüküyor geçen bir tanesinin eti şişti ve çok acıya sebep oldu, doktor antibiyotik ağrısı kesici gargara verdi en kısa sürede çektir dedi. 5 gün sonra filan bir azı dişim çok kötü oldu birşey değince çok hassaslaştı. 20 lik dişimden dolayımı böyle oldu? Ayrıca 20 lik dişi çektirirken çok sorun yaşarmıyım? Yarısı çıkmış vaziyette.

• Decoluce D kullanıcısına yanıt
    görmedim, link verirsen bakmak isterim..
  • Dişimde siyah lekeler var ama çürük değil. Ne olabilir bu lekeler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • costanT14 kullanıcısına yanıt
    tabiki yapıyorlar, hangi şehirdeysen oranın fakültesinde bi şansını dene derim, randevu almak zor olabiliyor..
  • istanbul'dayım, en batısında..
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Hocam özel hastanede ağız kokusu tedavisi aşağı yukarı ne kadar tutar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompozit dolgularda sertleştirmeden kalan belli miktarlardaki artık monomerlerin bis-gma (bisphenol-a) içermesinden dolayı uzun vadede kanser riskini arttırdığı iddia ediliyor hocam. Safsata mıdır yoksa gerçeklik payı olabilir mi?

• Kanal tedavisi mi daha iyidir dolgumu.Nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirim

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    altsa biraz sıkıntılı olabilir, üstse nispeten daha kolaydır.. ama sana randevu verdiklerine göre yapabilecekleri bişey, orda yaptır derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

altsa biraz sıkıntılı olabilir, üstse nispeten daha kolaydır.. ama sana randevu verdiklerine göre yapabilecekleri bişey, orda yaptır derim..

Üst taraftaki 20 lik disim. Diger cektirdigimde oyleydi 10 snde halletmisti umarim buda oyle olur Tesekkur ederim hocam yardimin icin.

• Benim dişler arası boşluklar var.(polidiestama) Ne kadara yaptırabilirsiniz???

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    birbiriyle alakası yoktur, o hassaslaşan dişinde başka bir problem vardır.. 20 lik çekşm sonrası birkaç gün şişlik ve ağrı olabilir..
  • merhaba, bugun saat 14.30 gibi gomulu 20lik disimi cektirdim.
    suan hala cenem uyusmus vaziyette duzgunce yutkunamıyorum vs.
    size sorum, nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım? doktor sadece katı seyler yeme bir sure dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Mayış ne kadar

Knki maaş şöyle izah ediyim sana: Boş bir günündeyken 10k tl'lik hastada gelebilir. Ya da normal hastaların devam eder 2-3k hastabaşı ortalama.

Tabi iyi dişçiysen.

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    safsata diyemem, araştırmacı değilim..

ancak bir makalede dolgu sertleştikten sonra salınan miktarın insan vücudu için tehlikeli sınırın çok altında olduğunu okumuştum..

bis-gma içermeyen dolgu maddeleri de var, onların reklamları da oluyo bu konuda..
  • Salwation1903 S kullanıcısına yanıt
    hangi yolla tedavi edileceğine göre bu çok değişir.. o da ancak ayrıntılı muayene yoluyla olur..

yakınlarında bi diş doktoruna gitmeni tavsiye ederim..
  • Geçen sene yaz ayında kaplamam düştü. İçinde küçültülmüş disimin bir kısmı siyah bir şekilde çıktı. Doktor çürük değil iltihap kapmış deyip dişin içini temizledi ve geri takti ve disimin çok küçük kaldığını söyledi ayrica ilaç yazdı. Ben o ilaci almadim unuttum sizce birsey olurmu?

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Alt dislerimin iki tanesi geride, dolayisiyla o iki diste cay lekeleri olusuyordu. Arada disciye gidip temizletiyordum. Birkac gundur o bolgeyi fircalarken ekstra bastiriyorum, mis gibi oldular. Bence yanlisiniz var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.