Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim dişlerin hepsi çürük süreklide fırçalarım genetik mi acaba ? Bir tane de 20 lik diş içe gömülmüş çektirilmesi tehlikeli diyolar gülme yetisini kaybedebilirmiş insan doğru mu ?
  • şöyle cevap veriyim sana, muayenehanesi işleyen, içeri hasta girip çıkan yerlerde hekimler bahsettiğin miktarı kazanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

Hadi beyler el birliğiyle alttaki kıza oy atıyoruz

Alttaki kız öne geçti

Hocam burası dh illa tersine gideriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

şöyle cevap veriyim sana, muayenehanesi işleyen, içeri hasta girip çıkan yerlerde hekimler bahsettiğin miktarı kazanır..

Muayenehanesinde çalişan yeni mezun da kazanabilir mi bu rakami?

• Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    bazı kişilerin tükrük yapısı nedeniyle diş taşı oluşumu daha hızlı olabiliyor, sanırım sen de şanssız gruptasın, dişlerini temizletmeni tavsiye ederim..

ben de uzmanlık yapmadım.. mezun olduğumda hemen çalışmaya başlamam gerekiyordu, kuzenin imkanı varsa uzmanlık yapsa keşke..

https://gapcastingcalltr.com/galeri?sayfa=6&kategori=&q=

oy kullanırsan sevinirim..
  • hocam dişlerim kendimi bildim bileli sarı.günde 2 kez diş fırçalıyorum.2 adet diş macunu var bir tanesi 40tl ye aldım diş beyazlatma için baya tavsiye ettiler.diğeride sensodyne diş bayezlatıcı diş macunu.ne yapmamı önerirsin başka millet dişlerimee bakıp sigaramı içiyorsun diye soruyor ağzıma sürmem sigara. ayrıca asitli içeceklerdende uzak duruyorum.
    edit:yaş 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 22 Eylül 2016; 18:25:09 >
  • Daha önce kanal tedavisi yapılmış 3 kök kanal tedavisini kaça yapıyorsunuz ?
  • En merak ettiğim konu 20lik dişler. Çoğu doktor gördüğü an bu dişleri affetmiyor çekiyor. Çekmek yerine düzgün çıkmasına yardım edicek yöntemler neden uygulanmıyor? Söylemene gore küçükte olsa operasyon sırasında sıkıntılar da olabiliyormuş.

• Facebook ve twitter kullanmıyorum. Malesef oy kullanamayacağım. 1 sene tekrar hazırlandım üni sınavına. Başlangıcında kapattım ikisini de

• Benim dişlerin nerdeyse hepsi sivri. Sivri dişler diye bir diş tipi varmı? Birde genetik mi bu?

• hocam bugun disimi cektirdim. ve kirilarak cekildi disim. disimin bir koku hala iceride kaldi gibi bir his var icimde sizde doktor tam cekemedigini gormus mudur yani dis kokunu birakma ihtimali var mi?

• Merhaba Ertaç bey benim sıkıntım çok hafif ama dinmeyen diş eti kanamam var, tüm doktorlar tartar temizliği öneriyor ama bu bende işe yaramıyor; sizin bildiğiniz diş etlerini kuvvetlendiren ilaç yada besin varmı? bu sorun benim hayatımı mahvediyor çünkü kanama yaptığı için ağzım sürekli kötü kokuyor..
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    diş doktoruna git, dişlerini temizlesin, ondan sonra daha dikkatli fırçala, fırçalarken 2 dakika zaman tut..

40 tl ye aldığın ne marka ?

oy verebilirsen sevinirim.. ilk sıradaki eylül..
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    hekim bey bursada önerebileceğiniz diş hekimi veya kliniği var mı birden fazla sorunum var dişler ile ilgili

• Erchank kullanıcısına yanıt
    dişine göre değişir. bazı dişler tek köklü, bazıları 2, bazıları 3.. ama ortalama 300-350 civarı..

oy kullanırsan sevinirim.. linke basınca çıkan sayfada ilk sıradaki eylül..
  • var, evet genetik..
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Net bir şekilde yanlışınız var, Colgate Optic White ve White serisi diş tonunu 1-2 ton açmakta. Daha ilk mesajdan yanlış bir bilgi vermişsiniz.
  • Nehir 11 yaş mı ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    işe yaramıyor diyorsan bunun bana göre 3 sebebi olabilir..

1- dişlerini düzgün fırçalamıyorsun (%90 ihtimalle bu sebeple karşılaşıyoruz)
    2- c vitamini almıyorsun
    3- başka bir rahatsızlık nedeniyle bu durumla karşı karşıyasın

oy kullanırsan sevinirim.. linke basınca çıkan sayfada ilk sıradaki eylül..
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    tabiki, sen daha iyi bilirsin güzel kardeşim..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.