Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. Bizim hocalar diş macunlarının asılda birbirinden hiç farkı olmadığını söylüyor. Hepsi ticari amaçlı üretilmiş diyorlar doğru mu?
    2. Bir doktora gidiyorum adam antibiyotik veriyor. 15-20 gün sonra gel diyor. Diğerine gidiyorum hemen tedaviye başlıyor. Apse veya iltihap hemen öle geçer mi? Yoksa yoğunluktan dolayı başından mı savıyor.
    3. Bir arkadaşım dişlerini hergün fırçalıyor. Ben 20 yaşımdan sonra fırçalamaya başladım. Çürük sayımış aynı bu nasıl iş anlamadım?
  • adam terketmiş sayfayı. birde Burca hanım vardı galiba onun sayfasını bulmama yardımcı olur musunuz? yardım almam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür şiddetli diş eti şişmesinden sebeb olan ve kafa kemiginde zonklama acıya maruz bırakan bir kabus yaşadım. Dün gece Googlede sayenizde Tuz, Karbonat ve alıç Sirkeli Suyu birbirine katıp karıştırdım 5 dakikaya yakın bir gargara yaptım. Sonuç şiş bölgedeki dagılan acı daraldı derken uyumuşum şuan şişlik duruyor lakin agrı ortadan kalktı mucize gibi Lütfen bunu deneyin anlıcaksınız.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.