Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    böyle bir sorunun iki dişe lastik takarak çözülebileceğini sanmıyorum.. tel takman gerekir..

ama 26 yaşında böyle ani diş hareketi normal değil, dişlerinde sallantı, kanama vs var mı? dişeti problemin olabilir..
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    fiyat kullanılan implanta göre değişebilir... daha ucuzu da, daha pahalısı da var...
  • bazen on dislerimin ucunda beyazlik oluyor ertesi gun veya 2-3 gune geciyor 1.5-2 ayda bir oluyo bu neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    periodontoloji diye bir bölüm var, sadece bu işle ilgileniyor.. uzmanını bulursan çözer, ya da büyük şehirdeysen üniversite hastanesine..
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    sadece dişinde değil, vücudunun herhangi bir yerinde sürekli iltihap oluşturan bir durumda kalman doğru değil..

doktorun çekilecek dediyse fazla ihmal etme derim..
  • Raimai kullanıcısına yanıt
    çıkmaya yeri yoksa çekilir muhtemelen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

Telin batmış gibi gözüküyor.

Telin batabileceği bir noktada değildi ve ucunda aynı sivilcelerde olan bi sarı nokta vardı. O bölge hala azda olsa şişik duruyor

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    dişeti problemin nedeniyle dişlerin zamanla aralanabilir, dişeti tedavisi olman gerekir.. dişetlerin çekidikçe altındaki kemik de eriyor, dişlerin desteksiz kalıyor..
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    doktoruna yurt dışına çıkacağını söylersen ona göre önlem alır, düşmez.. ön dişlerinle bişey koparmazsın..
  • ARŞINGÖLGESİ A kullanıcısına yanıt
    dişinde apse varsa o şekilde bekleme, ya iyi bir kanal tedavisi yapılıp iyileştirilecek, ya da çekim.. o şekilde beklersen iltihap kemik kaybına neden olur, sonra implant işi zorlaşır..

implant tanesi 1500, porselen tanesi 300 den başlar..
  • SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    acilen tedavi olmanızı öneririm, zamanla sallantılar artar dikkat edin, bu şekilde diş kaybeden çok hasta var.. ihmale gelmez..
  • kbb uzmanına gittiğinde söyler zaten sana.. dişle alakası olması ihtimali düşük..
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    çürük varsa ellememek diye bir şey yok, zamanla ilerleyecektir..

gömülü 20lik çekiminden sonra dikiş atıyoruz..
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    bu soruyu bana özelden yazın cevaplıyım..
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    kanal tedavisi de kötü değil, bi şekilde olmuş, sebebini bilemem.. sol taraftaki kök ucunda iltihap var..
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    ağız kokusuna neden olabilir.. ön dişse zirkonyum olabilir..
  • ne oyu ne kızı ne yarışması?
    kafamda deli sorular...
  • quote:

dişeti problemin nedeniyle dişlerin zamanla aralanabilir, dişeti tedavisi olman gerekir.. dişetlerin çekidikçe altındaki kemik de eriyor, dişlerin desteksiz kalıyor..

Allah razı olsun hocam. Diş hekimim detaylı tedaviyi yapar umarım. Yoksa diş eti hastalıkları uzamnına görüneyim. Çok trşekkür ederim ilginize kolay gelsin.

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1 diş var çevresinin %25i kırık ve içi siyah şekilde çok bariz sinirler görünüyor diş soğuk ve sıcak herşeye tepki veriyor yemek yenmiyor . Ben çektirmek istiyorum ama dişin kapladıgı alan çok oldugundan çekilmesi durumunda boşluk oluşacaktır. Kanal tedavi ve dolgu stres ve tansiyon düşmesi sebebinden tercih edilebilir tedaviler değil benim için . Naaapmam lazım
  • quote:

duruma göre ortodonti veya ameliyat + ortodonti..

ameliyatsız ordonti tedavisinin maliyeti ne olur acaba ? devlete gitmek mantıklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.