Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişeti çekilmesi genelde alt ön dişlerden başlar, tedavisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst ve al tdişlerim.kafa tramvasıgecirmemden dolayıkırıldı. üzerine porselen yaptırdım.cekirdek bile citleyemiyorum...tekrar sökülüp yenilerinimi taktırmalıyım.iyi.biryerde.yoksa.inplantmı.olmalı.dişlerin.altı.hep.iltihapmış.doktoryapalımdiyor.ama.artık.canımyandıkca.gitmek.istemiyorum.hala.beklioyurum,dişlerimiyaparken.sinirleride.aldılar.cekmedğim.acı.kalmadı.ya
    vallakorkuyorumartık
  • burnumun teki kapalı dişimle bir alakası var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

Tekrar dolgu da yapılabilir, kanal tedavisi de düşünülebilir. Dolgu maddesini doktorunuz seçicek.

teşekkürler.
    aynı dişin diğer taraflardaki eşlerinde de sızlamalar oluyor bazen. o dişlerede dolgu yapılsa daha iyi mi olur yoksa hiç ellememek daha iyi mi olur.

gömülü durumdaki 20lik dişler alındıktan sonra boş kalan kısıma dikiş mi atılıyor? yoksa öylece bırakılıyor mu ?
  • Su içsem dişlerimin arasına giriyor. Mahvediyor beni. Son 1 aydır böyle. Napmalıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Temizlemeden kasit dis tasi mi? Hocam simdi ben 32 yasindayim. Ogrenci olsam gunde 3 kere fircalayalim diyecegim de... Tibbin buna bir cagre bulmasi lazim. Ne yapsam ofise de bir dis fircasi birakayim bari...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben de 36 yaşında taktırdım, 6 ay oldu tamamen alıştım artık, varlığını bile hissetmiyorum.. Sizin ne kadar oldu takılalı.

Sizi otomobil forumundan biliyorum, ben de size sorayım.

Benim dsg patladı, 1den 2ye ve 2den 3e geçerken gıcırdıyor. Servise gidicem fırsat bulunca, var mı önereceğiniz birşey.

Muhtemel kavrama asinmis servis degistirir
    Benim takilali 5 ay oldu

• 20lik gömülü dişim var yandaki dişleri ittiriyor sürekli çektirmek istedim ama çekemediler çok ızdırap çektim çenem yerinden çıkıcaktı neredeyse çekilemedi. onun hemen yanındaki diş in yarısı yok baskıdan dolayı kırıldı ve çürüdü onu çektirsem rahatlarmıyım ?
    birde bu 20lik dişi nasıl çektirebilirim anestezi altında sedo yada genel anestezi ile olurmu ?
  • quote:

Tekrar kanal tedavisi gerekir.

Sebebi ne peki? kökte sıkıntı mı var? nedir tam olarak?
  • disimde kaplama var dis eti biraz cekilmis kaplamaın omru 10 yıl olmus agız kokusu nedeni olabilirmi ?
    birde kaplamayı degistirmeyi dusunuyorum zirkonyummu yaptırayım yoksa baska birseymi ?
  • Hayrina dis teli takarmisin

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    yüzde şişlik yoksa antibiyotik uygulamıyoruz, direk tedavi ediyoruz, perküsyonda ağrı antibiyotik kullanmayı gerektirmez..
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    tel takılınca bütün bu basettiklerin halledilir zaten.. macunların hepsi aynı, bilindik markalardan ucuzunu al..
  • RessamBob R kullanıcısına yanıt
    onu hekiminden başka kimse bilemez.. dişin pozisyonuyla alakalı bir zorluk olmuş olabilir. başladığın hekimde bitirmende fayda var...
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    o dolguyu farklı bir malzemeden mi yaptılar acaba ? yapıldığından beri aynı renkteyse sorun olacağını sanmıyorum.. sen kontrole gitmeye devam et..
  • Geçen gün keçiboynuzu yerken dişimin 3te birini kaybettim dolgu olur mu sizce ?

• çürük varsa ne kullanırsan kullan bişey değişmez..

colgate'in hassasiyet için bir macunu var ama o da tabiki çürük nedeniyle oluşan hassasiyete engel olmaz..
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    GSS liye bakar diye düşünüyorum, GSS nin o açıdan diğerlerinden bir farkı yok.. bence üniversite hastaneleri..
  • duruma göre ortodonti veya ameliyat + ortodonti..
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    tabiki var.. tel takarak veya duruma göre belki şeffaf plaklarla yapılır..

önce 20 liklerin çekimi gerekir.. 1-2 yıl arası sürer..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.