Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nedeni basit, diş çürüğü vardır.. sen aynadan bakınca göremeyebilirsin, röntgenle bakılması lazım..
  • yuho01 Y kullanıcısına yanıt
    tarif ettiğin gibiyse dişinde çürük vardır, sen doktoruna bi daha göster istersen, ya da başka bi hekime git...
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    bu kadar iyi bir dilbilgisi uzmanının sorusunu yanıtlamak bana düşmez diye düşündüm
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    dişipi kullanırsanız dişlerinizde çürük oluşma olasılığı azalır..

gerisi önemli değil...
  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    problem yaratan dişi çektirdiğinde oluşan boşluk çirkin bir görüntü yaratır, ideali doktorun tavsiye ettiği şekilde.
  • ne kadar oldu implant yapılalı ? üst dişin falan takıldı mı ?
  • SoyuT kullanıcısına yanıt
    bu sorunuzu bana özel mesaj yoluyla atarsanız ordan cevaplıyım..
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    olmaz diye kesin konuşamam ama çok çok düşük bir ihtimal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

4 ay uzun bir süre, ağrılarının geçmesi gerekirdi.. hekimine bi uğramanda fayda var..

Cevap için teşekkür ederim doktor derin dolgudan yaptığını söylüyor çürük çok dibe indiği için hassas diyor lakin devlette yaptırdığım için sanırım çok ya dolgu kalitesiz yada yaparken içine hassasiyet yapmaması için bir sıvı sıkıyorlarmış diye duydum bana herhangi bir şey sıkımadı sanirim bu yüzden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    ağrı vs yapmıyorsa bekle bakalım biraz.. yer varsa çıkar..
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    ağrı sızı olmaması kırığın küçük olduğu durumlarda iyi ama çok büyük kırıklarda hala en azından soğukta hassasiyet yoksa dişinizin sinirleri nekroz yani ölü olabilir..

nekrozsa kanal tedavisi gerektirir.. tabiki bunlar sadece teorik bilgi, en doğrusunu gören doktor anlatıcak sizi..
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    röntgeni görmeden birşey anlamam imkansız..
  • grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    çektirmesen de yılda bir kere röntgenle kontrol ettir derim, bazen öndeki dişin altına girip çürütebiliyor..
  • respectable_man kullanıcısına yanıt
    tabiki fırçalamanız gerekir, en çok ihmal edilen bölgedir..
  • umut5513 kullanıcısına yanıt
    ortodontiyle de çözümü olabiliyor, en doğru bilgiyi bi ortodontist verir..

yaşına ve boşluğun boyutuna bağlı..
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    kompozit dolgudur.. seneye değiştirmen gerekmiyor tabiki..

ömrü kişiden kişiye değişir, yılda bir kere kontrole git..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

2011 senesinde üste tel takıldı bir sene, bir send de damaklık kullandım am ön diş gene eskisi gibi öne geldi. Neden işe yaramadı?

işe yaramıştır ama pekiştirme tedavisine dikkat etmediğin için geri gelmiştir..
  • Stock Trader S kullanıcısına yanıt
    dişlerini orjinal haline getirir, lekeler çıkacağı için yapılmadan öncekine göre daha beyaz gözükür dişleri, fiyatı 150 civarı..
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    devlette implant imkanını bilmiyrum, üniversitelerde olabilir, özelde tanesi 1500 den başlar.. daha ucuza yapan yerler de var..
  • Merhaba hocam,

Sağ üst taraftaki yirmilik diş yaklaşık 1 yıldır çıktı çıkacak derken oradaki eti mahvetti, yara yaptı sanırım ki çenemi falan oynatınca ya da yemek yemeye çalışınca yara olduğunu daha iyi anlıyorum sızlama vs var. 1 hafta sürüyor ağrı-acı oluyor sonra geçiyor, aradan 1 ay geçiyor tekrar başlıyor. Buna bir hâl çare var mıdır? Ve elimle kontrol ettiğimde sanırım biraz önden çıkıyor. Diğerlerinin sırasında değil.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.