Şimdi Ara

Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok istek olursa resim de atabilirim ama fena şekilde sıkıntıdayım mahalle maçı yaparken kaledeydim ayıptır çok iyi kaleciyimdir işte karşı karşı pozisyonda her zaman kalecilerin yaptığı gibi asfalt bi zeminde ayağına kaydım kaleci olarak gol yemem hiç öyle karşı karşıya da her zaman ki gibi yaptım ama bu sefer ters gitti çocuk üzerime düştü bende ağzım açık şekilde ağzımı yere vurmuştum dişlerim çok güzeldi nazar değdi ön 2 dişimden birinin yarısından gitti istem dışı gözlerim doldu çok beyazdı yani iyi bakardım o zamanlar ağız kokum da yoktu pek sonra 2-3 gün sonra dişciye gittim dişlerine iyi bakmıyosun dedi her neyse bu bana kaplama gibi bir şey yaptı ama felaket şekilde belli oluyor 8 ay falan oldu böyle sabrettim ama artık sevgilim oldu yani yanında gülemiyorum konuşurken elim ağzıma gidiyor gözükmesin diye bir de ağız kokması başladı hafiften ne yersem ağzım öyle kokmaya başladı hafiften dişimi fırçalasam da geçmiyor asla ağrı yapmadı ama görünüş olarak çok bozuyor her 6 ayda bir gel dedi gittim 2 ay önce bişey yok ellemiyelim dedi 60 yaşında karı zaten sinir olmaya başladım işte ne önerirsiniz daha önce başına gelen var mı böyle diş kırılması çok kötü duruyor yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikiçiki92 -- 8 Temmuz 2013; 14:02:00 >

• CEVAPPP
  • Dişlerine iyi baksaydın olmazdı böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam benim hatam değil çocuk üstüme düştü
  • Arkadaşımın da böyleydi, ve üstüne yaptıkları kaplama resmen ayırt edilemez derecede güzel duruyordu. Daha iyi bir doktora göstermende fayda var.
  • dişin madem kırıldı dişçi törpüler üzerine porselen diş yapar olur biter
    sen özel dişçiye gitmedin mi dişçin ne sanıyror o diş uzar mı sanıyor acaba

bu arada ağız kokusu için macun var bende istersen pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaletmavisi -- 8 Temmuz 2013; 13:43:38 >
  • Özele gidemedim ankara ulucanlara gittim :(
  • Kötü çıkmış biraz ama daha belli oluyor
     Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli] Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli] Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli]

• Bu dişleremi iyi baktığını söylüyorsun ? diş eti çekilmesi var diş etleri hafif şişmiş dişler sapsarı

haa bu arada yaşda en fazla 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikiçiki92

Kötü çıkmış biraz ama daha belli oluyor
     Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli] Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli] Diş dolgum fena şekilde belli oluyor yardım [SSli]

Daha dişini bozmamış.. bu yılda yırttın hadi

• at gibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

dişin madem kırıldı dişçi törpüler üzerine porselen diş yapar olur biter
    sen özel dişçiye gitmedin mi dişçin ne sanıyror o diş uzar mı sanıyor acaba

bu arada ağız kokusu için macun var bende istersen pm at.

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

at gibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Bu dişleremi iyi baktığını söylüyorsun ? diş eti çekilmesi var diş etleri hafif şişmiş dişler sapsarı

haa bu arada yaşda en fazla 14

Kardeş çok iyimser söyledin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.